Mijn watte? My giggle? Waarom?
De lach is je richtingaanwijzer, je luchtventiel voor stress en lifesaver ineen. Droom jij van een wereld waarin iedereen goed in zijn of haar vel zit? Waar we zonder moeite uitdrukking geven aan zaken als ‘ik ben’, ‘ik wil’ en ‘ik hou van’…? Dan is de oprechte lach dé sleutel naar geluk!

Hoezo dan? Vertel eens meer?
Angst wordt behapbaar. Schaamte verliest zijn kracht. Problemen verdwijnen wanneer de humor ervan wordt ingezien. En de kortste afstand tussen twee mensen is een glimlach. In groepsverband laat het iedereen ontdooien, creëert het een omgeving waar creativiteit kan bloeien en fouten maken mag.

Daar waar het leven schuurt mag de lach nooit ver weg zijn.
Maar de lach is niet een middel én niet het doel. De lach, jouw lach, is een belofte en beloning, als een gewilde liefde die rustig op je wacht. Ver voorbij alle oppervlakkige interventies en achterhaalde theorieën is de waarheid van het leven te vinden. Daar ben jij. En dat vertaalt zich in een oprechte lach. 

Hoe dan?
Ik lok jouw lach graag uit in een lachworkshop. En in het theater van het leven. En we leren jou hoe je werkt met de lach. Want als we de moed hebben om te falen en het lef hebben om te stralen….. als wij simpelweg gelukkig zijn, dan wordt heel de wereld er beter van. Doen is de beste manier van denken. En plezier de ingang naar het leven. Jouw lach wijst je de weg!