Kum Nye Massage

Kom tot rust en laad op met Kum Nye Tibetaanse massage – een oude vorm van Tibetaanse cultuur die nu beschikbaar is in Wijchen bij Nijmegen. 

Ontdek de helende kracht van Kum Nye massage. “Kum” betekent subtiel lichaam en “Nye” betekent kneden, wat deze olie-massage zo effectief maakt voor mensen die langdurig in dezelfde houding zitten of onder druk staan. Als je op zoek bent naar een massage-ervaring die meer biedt dan alleen fysieke ontspanning, dan is de Kum Nye-massage iets voor jou. Deze massagevorm is ontwikkeld door Tulku Lobsang, een gerenommeerde Tibetaanse Lama en Vajrayana / Tantrayana arts. Het past perfect in de lijn van Lu Jong Yoga welke op maandagavond gegeven wordt.

Kum Nye helpt om spanning in spieren en kanalen los te laten, de circulatie te bevorderen en je energie te behouden. Door spanning te verminderen en innerlijke warmte te vergroten, kan bloed en energie beter circuleren, wat leidt tot een betere verspreiding van vitale voedingstoffen en hormonen. Het resultaat? Je voelt je krachtiger en energieker, waardoor je uitdagingen beter aankan en makkelijker vanuit een staat van rust kan handelen.

Middels een Kum Nye massage kun je je lichaam en geest de kans te geven zichzelf te genezen. Dit kan resulteren in meer kalmte, rust, welbevinden, helderheid en een positieve en stabiele mentale staat.

Kum Nye massage is een unieke en verfrissende massage-ervaring die je moet beleven om het te geloven. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf de voordelen van deze heilzame massage.

Tijdens de massage worden subtiele en intensieve massagetechnieken gecombineerd om spieren, botten, pezen, beenmerg, elementen en de rug te behandelen. Een sessie duurt 45 of 90 minuten, begint met een korte intake en eindigt met 5 minuten ‘stilte’.

Let op: als je medische vragen of indicaties hebt, raadpleeg dan altijd je arts. En als je van tevoren een maaltijd nuttigt, doe dat dan minstens anderhalf uur voor de massage.

€ 55,- Basis Kum Nye massage (45 min)
€ 110
,- Uitgebreide Kum Nye massage (90 min)

€250,- Aanbieding: 1x basis + 2x uitgebreid

Wil je een afspraak maken met Xandra? Gebruik het contactformulier.

v.a. €55