Mensen van Morgen

In de kracht van onze gemeenschap, ontdekken we de wijsheid van gedeelde dromen.
Wordt elke dag een avontuur, een canvas voor onze meest kleurrijkste ideeën
.
Vinden we de vrijheid om te lachen, te dromen, te zijn. 

Herinner je je nog de onbegrensde vrijheid van je kindertijd? Die dagen gevuld met spontane avonturen, waarin je nieuwsgierigheid je enige gids was? Of je nu steentjes over het water liet ketsen, je verbeelding de vrije loop liet met wilde verhalen, of de natuur verkende, het waren momenten van onbeperkte mogelijkheden en pure creativiteit.

In onze hedendaagse wereld, waar planning en structuur vaak overheersen, nodigen we je uit om terug te keren naar die staat van pure ontdekking en verbondenheid. Dit is je kans om je netwerk te verbreden, nieuwe samenwerkingen te laten ontstaan en je creatieve horizon te verruimen. Laten we samen de kunst van het spontane, het experimenteren en het volgen van onze nieuwsgierigheid omarmen.

Het is tijd om ons weer open te stellen voor de mogelijkheden van het onverwachte, en te ontdekken welke prachtige nieuwe avonturen en samenwerkingen er op ons wachten. Stap met ons mee in deze reis van vernieuwing en groei, waar je creativiteit geen grenzen kent.

Boost je Business

Data: don 18 jan | don 15 febr | ma 25 mrt.
Kom business boosten! Om half 10 uur kickstarten we de dag in het Huis van Morgen. Daarna werk je eerst een uur in stilte aan je boek, aanbod of website, gevolgd door een uur van waardevolle feedback van de anderen voor nieuwe perspectieven en ideeën. Na de lunch herhalen we deze succesformule. Regel je eigen lunch en betaal enkel voor gebruik van de ruimte en koffie / thee. Meedoen? Mail Xandra!

€17,50

Mellow Fest

Ik organiseerde dit festival voor ondernemende HB’ers / HSP’ers in 2019 samen met Lotte van Lith en een jaar later met Jorus Rompa. Het was een mengelmoes van een kleinschalig festival, een retraite én een kamp groep 8 ineen. Een mini vakantie dat je het gevoel gaf van thuis komen zonder thuis te zijn. Bij jezelf én bij anderen. Ontspanning, avontuur, netwerken en plezier. Een vrijhaven voor pretspetters en creatieve ontdekkingen. 

Niet gepland