EXTERN AANBOD
– van / voor Vrienden van Morgen –

– juni / juli –

Clown als LEEFens kunst

Durf jij je emoties te voelen en te tonen of duw je ze liever weg? Femmy begeleidt Clown als LEEFens kunst voor jou, als je niet langer wilt overleven maar wilt gaan léven. Speel je eigen ‘ups en clowns’. Femmy heeft meerdere weekenden gepland staan in Wijchen; waaronder het weekend van 22/23 juni 2024

Clownsproeverij

Waar in jouw wezen zit de/een clown verscholen? Welke vaardigheden heb je als clown nodig? Hoe kun je aandachtig en liefdevol contact maken? Vind je het leuk om dit te onderzoeken, dan ben je van harte uitgenodigd om te komen proeven. De Clownproeverij is op 29 juni van 10.00 – 17.00 uur in Wijchen.

– augustus / september –

Clown als LEEFens kunst

Durf jij je emoties te voelen en te tonen of duw je ze liever weg? Femmy begeleidt Clown als LEEFens kunst voor jou, als je niet langer wilt overleven maar wilt gaan léven. Speel je eigen ‘ups en clowns’. Femmy heeft meerdere weekenden gepland staan in Wijchen waaronder het weekend van 31 aug/1 sept.

Massage workshop

Ontdek op 21 september een rijkdom aan unieke werkvormen uit diverse culturen, waaronder de helende Tibetaanse Vijf Elementen Massage, de Westerse  transformerende Body Drum techniek, verfijnde Maya massage methoden en intuïtieve Chakra Massage.

– oktober / november –

It’s nice to have a Problem!

Ons menselijk brein en manier van doen zijn grotendeels bepaald door onze opvoeding. We leren om te corrigeren, logisch na te denken en ons gedrag is er vrijwel altijd op gericht om dingen die fout gaan op te lossen. En wel zo snel mogelijk. Hoe anders is dit voor de clown! Maar alle goede bedoelingen ten spijt, maakt hij het probleem vaak alleen maar groter. Daarbij blijft hij echter ontspannen en positief onderzoekend: No stress!
Tijdens dit weekend van Ton Kurstjens met Hilde Schoonbeek op 12 en 13 oktober gaan we samen proberen weer enige spontaniteit terug te veroveren.

Clown als LEEFens kunst

Durf jij je emoties te voelen en te tonen of duw je ze liever weg? Femmy begeleidt Clown als LEEFens kunst voor jou, als je niet langer wilt overleven maar wilt gaan léven. Speel je eigen ‘ups en clowns’. Femmy heeft meerdere weekenden gepland staan in Wijchen waaronder het weekend van 19/20 oktober.

Training voor contactclowns

Ton bied een training van twee dagen voor clowns die momenteel al spelen voor ouderen met dementie en hierin verder willen groeien. Tijdens dit weken wil hij je werk ondersteunen door middel van verfijnde contact- en speeloefeningen. Ook kun je als deelnemer zelf voorbeelden of situaties inbrengen waar je tegen dingen aanloopt. Of je wilt iets uitproberen. Wanneer: 26 en 27 oktober, beide dagen van 10.00 – 17.00 uur in Wijchen.

Clown als LEEFens kunst

Durf jij je emoties te voelen en te tonen of duw je ze liever weg? Femmy begeleidt Clown als LEEFens kunst voor jou, als je niet langer wilt overleven maar wilt gaan léven. Speel je eigen ‘ups en clowns’. Femmy heeft meerdere weekenden gepland staan in Wijchen waaronder het weekend van 16/17 november

– december / januari –

Wil jij ook jouw aanbod in deze lijst?

Wordt Vriend van Morgen en kies een dag waarop onze ruimte voor jou beschikbaar is.