Ben je op zoek naar een unieke spreker voor een event, bijeenkomst, congres of bijscholingsdag? Wil je een (in-company) workshop op maat? Je bent bij ons aan het juiste adres. Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken en een workshop op maat te creëren die voldoet aan de behoeften van jou en je groep.

In een wereld die steeds sneller beweegt en complexer wordt, willen wij graag met jou verkennen hoe we ons kunnen verbinden met wat werkelijk van waarde is. Door middel van inspirerende workshops en lezingen duiken we in thema’s die ons uitdagen, ons uitnodigen tot reflectie, en ons de tools geven om met meer bewustzijn en verbondenheid door het leven te gaan. Bijv.:
– waarom we onszelf niet hoeven te repareren om heel te zijn.
– de paradox van stress (dat je het ervaart als je ervan af wilt).
– onvoorwaardelijk geluk en de kunst van het aanwezig zijn.
– de kracht van verbondenheid in onzekere tijden.

Optie 1: The Work That Reconnects

De uitdagingen van vandaag zijn overduidelijk en velen van ons maken zich zorgen over wat de toekomst brengt. Helaas hebben de meesten van ons niet de vaardigheden aangeleerd gekregen om met onze emoties om te gaan. We leerden onze ‘negatieve’ emoties te onderdrukken en moesten maar iets doen wat ons ‘gelukkig maakte’. Maar daar veranderen we de toekomst niet mee. Xandra biedt daarom inspirerende sessies aan, variërend van korte lezingen tot workshops van 1,5 tot 3 uur, gebaseerd op The Work That Reconnects. Deze benadering, ontwikkeld door Joanna Macy, moedigt ons aan opnieuw te kijken naar onze huidige wereld en ons eigen leven. Het helpt ons door deze turbulente tijden te loodsen door een nieuwe manier van denken en voelen te verkennen, zodat we ons niet laten leiden door angst, maar door hoop en daadkracht.

 

Optie 2: Sensitiviteit als Kompas

Sensitieve mensen ervaren de wereld intensief. In een wereld die soms overweldigend en onzeker lijkt, kunnen hun diepgaande emoties en scherpe intuïtie kunnen vooral voelen als een last. Echter, deze unieke eigenschap kan ook een krachtige bron van inzicht en verbinding zijn. Sensitieve individuen hebben vaak een diep gevoel van ‘verbondenheid’ met anderen en de wereld om hen heen, waardoor zij intuïtief aanvoelen wat er nodig is om positieve verandering te bewerkstelligen. Xandra biedt korte lezingen tot workshops van 1,5 tot 3 uur aan om de unieke kwaliteiten van sensitieve mensen te vieren en te verkennen hoe hun diepgaande gevoel van verbondenheid een essentiële bijdrage kan leveren aan de wereld van morgen, voortbouwend op de principes van The Work That Reconnects

 

Optie 3: Kom thuis in je lichaam

We weten dat embodiment (belichaming) belangrijk is voor zelfzorg en intuitieve beslissingen. Niet alleen persoonlijk maar ook bedrijfsmatig erkennen we dit steeds meer. In deze workshops kun je verkennen hoe TaiChi kan helpen bij het verbeteren van focus, het verminderen van stress en het bevorderen van fysieke en mentale gezondheid. Ontdek daarom de kunst van TaiChi met oud-wereldkampioen Mark van den Berg als je gids. Kies tussen een luchtige introductie voor teambuilding (geen voorkennis van TaiChi vereist) of een diepgaande bijscholingsessie gericht op persoonlijke groei en techniekverfijning (bv voor in jouw trainingsgroep).

Boek een workshop

Prijs per dagdeel incl. voorbereiding/reistijd:
*
€325 voor non-profit
* €525 voor profit organisaties.

Mail jouw wens naar hallo@dewereldvanmorgen.nl 

 

 

“Inspirerende mix van wetenschap, praktijk, speelsheid en warmte!”

Xandra heeft mij keer op keer verrast en mijn ogen telkens wijder geopend.”

Ik heb genoten! Het raakt de kern, was bruisend en afwisselend.”

“Haar hele zijn zorgt ervoor dat je met plezier naar jezelf kijkt en inziet wat voor voorbeeld je bent voor leerlingen en collega’s. Het begint bij jezelf.”

“Mooie, krachtige, grappige, ontroerende, uitdagende, spot-on werkvormen die je inzicht geven in je eigen patronen en mogelijkheden!”

“Genoten van een inspirerende lange workshop: energydrink die smaakt naar meer! Prettig om op deze wijze de diepte in te kunnen gaan!”