Wat heb jij nodig om een week van te leven? Ter voeding, ter vermaak en ter vulling? Waar doe je het goed bij? Natuurlijk zijn het geen echte voedingsmiddelen die op je lijstje staan. Ze zijn allemaal ‘model’ voor iets dat belangrijk voor je is.

Heb je behoefte aan gezonde salades bijvoorbeeld, zodat je geest gezonde voeding krijgt om ‘lekker even op te kauwen’?

Staat er oerbrood op jouw lijstje voor bijvoorbeeld de stevige bite en het gevoel van vervulling?

Houd je van een ouderwetse maaltijd of maak je exotische gerechten? En voor welk gevoel staat dit?

Is fruit, ijs of koffie jouw toetje? Waar geniet jij van en welke sensatie geeft je dit? Hoe vaak per week ‘mag’ je dat?

Neem je ook nog een tijdschrift of boek mee, voor de inspiratie en ontspanning?

Je snapt denk ik het idee. Dus maak dat lijstje en houdt een bijbehorend pleidooi waarom het zo belangrijk is dat niets van dit lijstje vergeten wordt (alsof je het aan een ander meegeeft die dit voor je gaat halen bij de supermarkt). Uitspreken maakt het nog wat ‘echter’ zelfs als je het alleen in je slaapkamer doet. Probeer het maar uit =)

Speelkwartier anders kijken

Speelkwartier oordeeluitstel

Speelkwartier creatief denken

Speelkwartier improviseren

Speelkwartier belevenissen

Speurtocht nieuwsgierigheid

Speurtocht eigenzinnig kijken

Speurtocht inspiratie opdoen

Speurtocht interpretaties

Speurtocht belevingen

Schatzoekers groots dromen

Schatzoekers alledaagse zaken

Schatzoekers eigenheid

Schatzoekers storytelling

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief voor gratis tips, tools en updates!

Trakteer jezelf op waargebeurde verhalen die het leven vieren. Het is net als chocolade. Je wordt er vrolijker en gelukkiger van. En daarmee houdt de vergelijking niet op. Onze nieuwsbrief kan je stressgevoelens verlagen, je leervermogen vergroten en je leven gevoelsmatig verrijken. Blogs geschreven door Xandra, over mededogen, sensitiviteit, anders zijn, toewijding, keuzes, spiritualiteit en non-dualiteit. Grappige, aangrijpende, krachtige en opbeurende verhalen die je inspireren jouw leven te leven, je talenten te volgen en je roeping te ontdekken. Te merken dat niets je meer tegenhoudt omdat jouw dromen vleugels geeft.

Als een ‘box of chocolates’ kunnen de verhalen van Xandra elke keer bij je in de brievenbus bezorgd worden. Zodat je het verhaal kunt proeven en er lekker lang van kunt genieten. Meld je aan!