De Uitnodiging

Voel je een diepe behoefte aan meer rechtvaardigheid en heb je soms het idee dat jij de enige bent die dit ziet, terwijl de rest van de wereld de andere kant op kijkt? Alsof je roept in een lege zaal? Voel je je soms overweldigd door de staat van het onderwijs, de zorg, of onze niet-al-te-duurzame samenleving en vraag je je af hoe jij als individu echt een verschil kunt maken? Je bent niet alleen.

Ik wil je uitnodigen voor iets bijzonders: “De Uitnodiging”. Dit is geen gewone workshop, maar een kans om dieper in te gaan op de concepten van verbondenheid, bewustzijn en persoonlijke transformatie. Een dag waarop je de hoop terugvindt die nodig is om te blijven streven naar verandering. Waar je je zorgen kunt transformeren in een bron van kracht. Waar je leert om met nieuwe ogen naar de wereld te kijken—niet alleen om te zien wat er mis is, maar om te ontdekken wat mogelijk is. 

Dit is ervaringsgerichte ontdekkingsreis die je helpt om je innerlijke wijsheid en veerkracht te herkennen en te gebruiken voor het grotere goed. We gebruiken verhalen, muziek, dialoog en zelfreflectie als gereedschappen voor deze transformatie. Laten we samen ontdekken hoe we een toekomst kunnen creëren die we trots kunnen nalaten.

“De Uitnodiging is een reis van binnen naar buiten

Dit is een reis van transformatie en persoonlijke groei, waarbij elke deelnemer actief bijdraagt aan het geheel. Maar het is geen zit-en-luister-beurt. Jouw ervaringen, jouw inzichten, jouw stem, ze doen ertoe. Samen gaan we ontdekken, ervaren, en misschien zelfs wel de manier waarop we naar alles kijken, veranderen.

Wat Brengt “De Uitnodiging” je?

  • Diepere verbinding met jezelf en anderen.
  • Het gevoel dat je al best goed bezig bent.
  • Inspiratie om authentiek te (blijven) leven
  • Een hernieuwde kijk op de schoonheid van het leven
  • Verbinding met wat je drijft en wat jou hoop geeft

Over ‘De Uitnodiging’

Deze workshop is jouw kans om te ervaren dat hoop niet slechts een gevoel is dat je bezit, maar een actieve daad van betrokkenheid. En dat een zachte blik op de wereld – en op jezelf – geen teken van zwakte is, maar een uiting van immense kracht.

Complexiteit en gevoeligheid in onze emoties kunnen worden gezien als constructies van het ego of als volkomen legitieme reacties op ernstige bedreigingen die we ervaren. Zoals we soms een intrinsieke behoefte aan zelfzorg voelen, zo kunnen onze verlangens naar rechtvaardigheid, respect en verbinding ook gezien worden als indicatoren van onze diepe verbondenheid met de wereld om ons heen. Deze zijn bronnen van potentiële energie en motivatie voor verandering, niet slechts obstakels die overwonnen moeten worden.

Tijdens deze workshop doorlopen we de volledige spiraal van ‘The Work that Reconnects’, zoals Joanna Macy dit heeft vormgegeven. We starten door onze dankbaarheid te uiten, te vieren wat we liefhebben, te eren wat ons bezighoudt, en met nieuwe ogen naar dit alles te kijken. Om aan het einde van de dag naar huis te gaan met de de ontdekking van innerlijke wijsheid, met hernieuwde hoop en een overvloed aan inspiratie.

🌟 Neem De Uitnodiging aan! 🌟

Ben je klaar om vanuit een dieper gevoel van verbondenheid en doel te leven? Deze bijeenkomst is voor jou, de dromer, de hoper, de stille strijder die zich afvraagt: “Ben ik nou gek, of ziet de rest het gewoon niet?” 

Workshopdatum
Eerstvolgende datum: 19 september 2024
De Uitnodiging staat ook gepand op:  8 november

Overige informatie
Tijden: 09:30 tot 16.30 uur
Adres: Zomertaling 27 te Wijchen
Voorwaarde: Minimaal zes deelnemers

Prijs workshopdag
€ 125 – particulier/zzp tarief 
€ 95 – minimum tarief
€ 155 – zakelijk en boven-modaal per jaar

Dit bedrag is inclusief lesmateriaal en koffie / thee gedurende deze workshopdag. We hanteren drie verschillende tariefstructuren: Het minimumtarief is voor mensen met een uitkering of minimaal inkomen Het standaardtarief is bedoeld voor zelfstandige professionals, non-profitorganisaties en privépersonen. Het zakelijke tarief is bedoeld voor ondernemers en werknemers wiens opleidingskosten worden vergoed door de werkgever of instelling. We moedigenook particulieren met een bovenmodaal inkomen aan om uit solidariteit voor dit tarief te kiezen. Jouw bijdrage helpt minderdraagkrachtigen om tegen het minimumtarief te kunnen deelnemen.