Transformeren

Daar waar spontaniteit en verwondering elkaar ontmoeten, houden we alles wat losser vast.
Voelt het leven licht en luchtig. Zeggen we  ja tegen het leven.
Ontdekken we dat alles mogelijk is!

Wanneer we thuis komen, gooien we vaak onze schoenen in een hoek en trekken we iets comfortabels aan. We ontspannen, hoeven niet langer het keurslijf van de samenleving te dragen. Toch kan onze luchtigheid plots verdwijnen zodra een stressgedachte opkomt. Dan lijkt het logisch om onszelf en anderen te willen bevrijden van deze beperkende gedachten of emoties.

Maar elke gedachte die ons angstig, boos of gestrest maakt, is een kans om dieper te kijken. Onder die lagen van emotie en mentale druk ligt een oceaan van rust en helderheid. Deze innerlijke bron is altijd aanwezig, ongeacht de omstandigheden om ons heen. Wanneer we onze aandacht hierop richten, dan beginnen we te leven vanuit een plaats van vertrouwen. Voelen we dat we beschikken over welzijn, wijsheid en creativiteit. Voelen we dat we pure potentie zijn.

Ik wil laagdrempelig aan de slag

Maandelijkse inspiratie

Als je zin hebt om de invloed van het denken op onze menselijke ervaring te verkennen dan ben je van harte welkom om eens per maand aan te schuiven bij ons 3P inspiratie café op vrijdagavond. We praten nooit over de inhoud van de ervaring, maar over hoe deze in ons ontstaat. En dat maakt een wereld van verschil. De eerstvolgende is 24 mei. Lees hier meer.

€ 25,- per keer

Ik wil een opleiding

Erkend Vakspecialist

Deze erkende opleiding tot Vakspecialist Playfulness bestaat uit twee basisjaren en een verdiepingsjaar. De basisjaren (genaamd Theater van het Leven & Magie in je Begeleiding) zijn los van elkaar en in willekeurige volgorde te volgen. Ze zijn wel een voorwaarde om deel te mogen nemen aan het afstudeerjaar. Lees hier meer over de speelse driejarige alternatieve therapie opleiding.

€8190,-

Ik wil mezelf blijven ontwikkelen

intervisie bijeenkomsten

Woensdagen 27 mrt, 19 juni, 25 sept, 18 dec.

Ben je (bijna) afgestudeerd als Vakspecialist Playfulness of heb je in het verleden Moed om te Falen / Lef om te Stralen gevolgd en wil je je opnieuw onderdompelen in speelsheid? Dat kan! Onder de bezielende leiding van Rianne & Marielle wordt er 4x per jaar een dag georganiseerd. In de ochtend is er ruimte voor intervisie en de middag wordt er geoefend. 

€ 15,- per dag