Transformeren

Daar waar spontaniteit en verwondering elkaar ontmoeten, houden we alles wat losser vast.
Voelt het leven licht en luchtig. Zeggen we  ja tegen het leven.
Ontdekken we dat alles mogelijk is!

Wanneer we thuis komen, gooien we vaak onze schoenen in een hoek en trekken wat makkelijks aan. We ontspannen, hoeven niet langer het keurslijf van de samenleving aan. Opgaan in de stroom van het leven, is dan ook de kortste route naar geluk. Maar je cognitieve brein vindt dit ‘flirten op de evenwichtsbalk’ véél te onvoorspelbaar. Die heeft liever de touwtjes in handen. Wanneer stress verschijnt, verdwijnt onze luchtigheid. Daar hoeven we dus niet vanaf, die stress. We hoeven onszelf en anderen niet te bevrijden van beperkende gedachten of emoties. We zijn al oké, ongeacht wat we denken of voelen. We beschikken over wijsheid, creativiteit en humor – we zijn pure potentie. Maar we mogen wel zien dat ons brein het ons ‘lastig’ maakt. En met dit inzicht maakt dat we aan onze aangeboren aanleg voorbij kunnen gaan. Ook als (bege)leider biedt dit inzicht een frisse blik op ‘mens zijn’. Inzicht bevrijdt ons van traditionele rollen en nodigt uit tot een diepere menselijke verbinding. Zoek jij een aanpak die luchtig én levensveranderend is? This is your place to be!

Ik wil laagdrempelig aan de slag

3p Inspiratie café

Als je zin hebt om de invloed van het denken op onze menselijke ervaring te verkennen dan ben je van harte welkom om maandelijks aan te schuiven bij ons 3P inspiratie café op vrijdagavond. Hennie en Xandra promoten geen methode of interventies waardoor je je beter gaat voelen. Er is geen noodzaak om aan jezelf te werken of je verleden uit te pluizen. In werkelijkheid is er niets wat gedaan moet worden, er is alleen iets te zien. De eerstvolgende is 19 april. Lees hier meer.

 

€ 25,- per keer

Ik wil een opleiding

Lees HIER voor meer informatie over de opleiding tot Vakspecialist Playfulness

Voorheen stond dit het aanbod op de website ‘The School of Play’.

Theater van het Leven

Onderdeel van de opleiding tot Vakspecialist

Ware transformatie komt niet voort uit het continu graven in het verleden, het ontleden van je persoonlijkheid of het continue bijleren van vaardigheden, maar uit een radicale verschuiving in hoe je de wereld en jezelf ziet. Stop met ‘harder werken’ en vervang weerstand door openheid. Zo ontdek je ’the game of life’ en creëer je ruimte voor nieuwe mogelijkheden. Lees meer over ‘Theater van het Leven’.

€2975,-

magie in je begeleiding

Onderdeel van de opleiding tot Vakspecialist
In dit opleidingsjaar bouwen we voort op basisprincipes van bewustZijn door je te leren hoe je deze inzichten en benaderingen kunt toepassen in het begeleiden van anderen. Deze opleiding is perfect voor hen die hun gereedschapskist willen uitbreiden met oefeningen die niet alleen licht en luchtig zijn, maar die ook anderen uitnodigen om hun eigen pad te ontdekken en te volgen. Lees hier meer ..

€3725,-

Wordt Vakspecialist!

Erkende en geaccrediteerde opleiding
Wil jij niet alleen relaxter in je leven staan en met anderen luchtig aan de slag gaan, maar zie je mogelijk een eigen therapiepraktijk wel zitten? Nadat je de opleidingen Theater van het Leven en Magie in je Begeleiding hebt afgerond kun je verder gaan in dit onderdeel waarin nonduaal coachen en (groepen) begeleiden vanuit heelheid op het programma staan. Lees hier meer over het afstudeerjaar.  

€ 1475,-

Ik wil mezelf blijven ontwikkelen

3P nascholing

13 en 14 september 2024

Tweedaagse Drie Principes masterclass. Ben jij op zoek naar een uitbreiding en verrijking van je huidige manier van werken? Neem dan samen met ons een duik in de mogelijkheden die spel en speelsheid bieden om deelnemers aan jouw programma’s bewust te laten ervaren wie ze in essentie zijn, voorbij de woorden. Lees hier meer

€ 495,-

SUPERVISIE sessies

Supervisie focust op het ‘waarom’ achter jouw reacties op problemen, niet zozeer op de problemen zelf. Ik bied dan ook geen kant-en-klare oplossingen of strategieën, maar moedig je aan om te begrijpen welke fundamentele mechanismen onze ervaringen vormgeven. Dit proces helpt je in te zien hoe onze percepties van de werkelijkheid worden gevormd. Het legt een solide basis voor aanhoudende ontwikkeling, welke bijzonder waardevol is in je professionele leven. Uurtarief is 125 euro, cursisten ontvangen korting. 

€125,-

intervisie bijeenkomsten

Woensdagen 27 mrt, 19 juni, 25 sept, 18 dec.

Ben je (bijna) afgestudeerd als Vakspecialist Playfulness of heb je in het verleden Moed om te Falen / Lef om te Stralen gevolgd en wil je je opnieuw onderdompelen in speelsheid? Dat kan! Onder de bezielende leiding van Rianne & Marielle wordt er 4x per jaar een dag georganiseerd. In de ochtend is er ruimte voor intervisie en de middag wordt er geoefend. 

€ 15,- per dag