Welkom bij het Huis van Morgen

Wij bieden ruimte om de verbinding met jezelf, de ander en de wereld om je heen te verdiepen.
Ons Huis is makkelijk bereikbaar in Wijchen, direct achter het station.
We werken met seizoenshuur en flexibele huur. Wat je ook wilt… het kan allemaal!

Wil jij het verschil maken? Dan ben je van harte welkom in ons Huis van Morgen. In onze hotspot voor ontwikkeling en verbinding kun je niet alleen terecht voor het volgen van trainingen maar je kunt er ook zelf jouw workshops geven.

Het Huis van Morgen is een heerlijk open ruimte, die uitnodigt tot gemak en gezelligheid. Vooraan proef je de sfeer van een ontspannen café met acht tafels en 16 stoelen, een uitnodigende bank en een hoge bartafel voor een koffiepraatje. Centraal vind je een keuken met koelkast, een automaat voor koffie en thee, en voldoende kopjes/bekers die je na gebruik in de afwasmachine kunt achterlaten. 

De speelruimte van 80 vierkante meter is royaal en wordt slechts door een pilaar doorbroken. Ruim genoeg om met maximaal zestien personen actief aan de slag te gaan.

 

Verhuurprijzen en tijden

We bieden flexibele tijdsblokken die passen bij jouw planning. Wie het Huis in de ochtend wil boeken kan beginnen om ongeveer 9:00 uur en eindigen om 13:00 uur, perfect voor vroege vogels of een inspirerende start van de dag. In de middag is het Huis van Morgen beschikbaar van ongeveer 13:30 uur tot 17:30 uur. Natuurlijk is het ook mogelijk om een hele dag te boeken. We rekenen dan op tijden van circa 09.00 uur tot 17.00 uur. Indien je hiervan af wilt wijken is het fijn als je dit bij het boeken doorgeeft. Zo bieden we je de vrijheid om bijeenkomsten te plannen die aansluiten bij jouw wensen, met de zekerheid dat alles binnen de gehuurde tijd geregeld kan worden.

commerciële verhuur

Aan bedrijven en ZZP’ers

Tarieven;
Dagdeel € 125,-
Hele dag € 175,-
Weekend € 350,-

Vrienden verhuur

Word ook ‘Vriend van Morgen

Tarieven;
Dagdeel € 75,-
Hele dag € 125,-
Weekend € 250,-

Locatie en bereikbaarheid

Het Huis van Morgen, gevestigd aan de Zomertaling 27 te Wijchen, is gelegen aan de achterzijde van station Wijchen. Op tien minuten wandelen vind je de kasteeltuin en nog vijf minuten later sta je in het centrum.

De plek is gelegen op enkele minuten afstand van de snelweg en direct achter het station waar doordeweeks twee tot vier keer per uur een trein stopt uit zowel richting DenBosch als richting Nijmegen/Arnhem.

Wij hebben voldoende openbare parkeergelegenheid voor de deur en aan de achterzijde voldoende ruimte om fietsen te stallen. Dit kan ook (met toezicht) bij het station op 500 meter afstand van het Huis van Morgen. 

Welke dag wil jij reserveren?

09.00 uur = (meestal) hele dag bezet.
19.15 uur = ruimte in de avond bezet.

Gebruikersvoorwaarden

Het Huis van Morgen staat voor verbinding, en daarom streven we naar samenwerking, één van de redenen dat we graag werken met vrienden van Morgen die onze missie en visie mede ondersteunen. Maar ook overige huurders zijn natuurlijk welkom. Hieronder vind je onze gebruiksvoorwaarden. Heb je vragen of opmerkingen? We staan voor je klaar!

Toewijzing: Vast/ periodiek gebruik heeft voorrang boven incidenteel gebruik.

Functie: De ruimtes zijn primair bedoeld voor contemplatieve en bezinnende activiteiten. Feestjes zijn niet mogelijk.

Faciliteiten: Inbegrepen in de prijs zijn koffie/ thee, koekjes en versnaperingen, en het gebruik van keukenapparatuur, zoals koelkast, magnetron, kookplaatje en afwasmaching. Ook de (bluetooth) muziekinstallatie, yogamatten, bolsters, meditatiekussens en massagetafel zijn voor je beschikbaar.

Schoonmaak: We houden van ons Huis van Morgen en vragen je om de ruimte met dezelfde zorg en aandacht te behandelen als je eigen thuis. Mocht het toch voorkomen dat er na vertrek schoonmaak nodig is, dan brengen we met tegenzin een bescheiden vergoeding van €50,- in rekening voor de extra zorg. Op dezelfde wijze zullen we eventuele schade of vernieling helaas moeten doorberekenen.

Annuleren: Vrienden van Morgen kunnen hun activiteit kosteloos doorschuiven bij ziekte of onverhoopte omstandigheden. Voor ieder ander is dit mogelijk tot twee maanden vooraf; daarna is dit van toepassing:
* Annulering tussen 1 en 2 maanden voor de overeengekomen datum: je betaalt 35% vergoeding.
* Annulering tussen 2 weken en 1 maand voor de overeengekomen datum: je betaalt 70% vergoeding.
* Annulering minder dan 2 weken voor de overeengekomen datum: je betaalt 90% vergoeding.