Inspireren

Nieuw inzicht brengt verandering.
Herhaal geen oude verhalen
Geef het onbekende vorm.

Wie z’n mond opendoet kan gehoord worden. En het is precies deze dappere daad die op jou ligt te wachten. Niet omdat je zelf zo nodig aandacht moet, maar omdat je een verhaal hebt dat gehoord mag worden. Misschien heb je zelf ervaren hoe een kleine verandering in de klas het verschil kan maken voor een kind. Misschien heb gezien hoe een luisterend oor in de gezondheidszorg iemands herstel kan versnellen of heb je een simpel, duurzaam idee uitgeprobeerd dat jouw buurt een beetje groener heeft gemaakt. Wat jouw verhaal ook is, het is het waard om gedeeld te worden.

Ook, of wellicht zelfs juist als jouw bijdrage te klein lijkt om een verschil te maken. Als je gelooft dat er verbetering mogelijk is in het onderwijs, de gezondheidszorg of de manier waarop we met elkaar en onze planeet omgaan, dan heb jij een verhaal dat erop wacht om gehoord te worden. Wanneer we verhalen delen geven we stem aan diegenen, die nog in de schaduw staan en het zelf niet kunnen delen. Door verhalen voelen we ons gesteund en moedigen we elkaar aan om te experimenteren, te verkennen, en plezier te vinden in onze persoonlijke en collectieve reizen. En elk verhaal, hoe bescheiden ook, draagt de kracht van hoop en inspiratie. Samen kunnen we de wereld laten zien dat verandering mogelijk is, één verhaal tegelijk.

Ik wil laagdrempelig aan de slag

solo improvisatie

Wanneer we nieuwsgierig worden naar onszelf en laten zien wat in ons opkomt kunnen we ‘de persoon achter de performer zien doorschemeren’ en dat is het mooiste wat er is. Er is daardoor ook geen ‘goede’ manier, er is enkel jouw manier. Ontdek tweewekelijks authentieke expressie op woensdagavond van 19.15 – 21.30 uur. Lees hier meer

€ 35 per maand

Co-work dagen

Data: 25 april, 23 mei en 28 juni
Je wéét als zzp’er wat je wilt brengen. Maar hoe zeg je het zo dat anderen je volgen en begrijpen? Soms is het gewoon lekker als iemand gewoon eens even met je mee leest. Kom jij daarom ook mee business boosten? Om half 10 uur kickstarten we de dag. Regel je eigen lunch en betaal enkel voor gebruik van de ruimte en koffie / thee. Meedoen? Mail Xandra!

€15,- per dag

Ik zoek een training / workshop

Verhalend inspireren

Ken je dat? Dat de belangrijke informatie die je wil overdragen niet aankomt bij de luisteraars? En heb je ook wel eens een spreker gehoord die met woorden precies de kern en het hart wist te raken en daarmee de luisteraars in beweging bracht? Dat wil jij toch ook? Hoe verhalender je verhaal, des te inspirerender immers. Ontsluit de geheimen van meeslepend vertellen en volg deze training. Lees hier meer

€395,-

Playful Inquiry

Inspiratie is eigenlijk omgekeerde irritatie. Je start bij iets dat ‘niet oké’ is. Je herkent dit in sprookjes: het verhaal start na de ‘er was eens’ en leidt tot innerlijke transformatie. Zoals Assepoester haar eigenwaarde vond en Belle de kracht van liefde onthulde. Dus kom ‘spelen’ met je innerlijke gedoe en geef jezelf moedig de ruimte voor groei en zelfexpressie. Lees hier meer.

€395

Ik wil mezelf blijven ontwikkelen

Liminaal leiderschap

Verandering wordt vaak vereenvoudigd voorgesteld als een reis van punt A naar punt B. In werkelijkheid is het proces complexer dan het eenvoudige scenario waarbij een keynotespreker je team inspireert, waarna alles meteen verandert. Wat volgt, is in werkelijkheid een diepgaand proces, waarin het oude losgelaten moet worden en een periode van onzekerheid intreedt. Dit is waar liminaal leiderschap een cruciale rol speelt. Het is het proces waarin Xandra op haar best is. Ze staat je in dit proces graag persoonlijk bij. Lees meer.

€160 per uur