Inspireren

Sta op, val op en deel je stem met de wereld
Wees de katalysator voor positieve verandering
Elke dag opnieuw. Elke dag anders.

De meest inspirerende sprekers gebruiken niet alleen woorden; zij spreken met een hart vol overtuiging en een geest die elke emotie in openheid omarmt. Dit maakt hun boodschap krachtiger en resonanter voor het publiek. Wanneer ook jij leert om verhalen te vertellen en te improviseren vanuit je eigen ervaringen, zal jouw oprechtheid resoneren en anderen inspireren. Jij hebt de kracht om harten te raken en zielen te bewegen. Jouw woorden kunnen een bron van inspiratie, verbinding en transformatie zijn. Sta op, val op en deel jouw unieke stem met de wereld!

Ik wil laagdrempelig aan de slag

tweeWekelijkse lessen

Wie wil inspireren, mag zichzelf laten zien. Zonder maskers of pretenties. In improvisatie zeg je normaal gesproken ‘ja, én’ tegen het spelidee van een ander. In deze solo-impro lessen zeg je ‘ja, én’ tegen jezelf, inclusief je fouten, oordelen en imperfecties. Inhoud is belangrijk als je wilt leren presenteren, maar openheid is wat echt verbinding creëert. En dát is waar het in deze lessen om draait. Lees meer over solo-impro.

Ik zoek een training / workshop

Playful Inquiry

Inspiratie is eigenlijk omgekeerde irritatie. Je start bij iets dat ‘niet oké’ is. Je herkent dit in sprookjes: het verhaal start na de ‘er was eens’ en leidt tot innerlijke transformatie. Zoals Assepoester haar eigenwaarde vond en Belle de kracht van liefde onthulde. Dus kom twee dagen ‘spelen’ met je innerlijke gedoe en geef jezelf moedig de ruimte voor ontwikkeling. Lees hier meer.

€395

Verhalend inspireren

Misschien heb je ervaren hoe een kleine verandering in de klas het verschil kan maken voor een kind. Of wellicht heb je gezien hoe een luisterend oor in de gezondheidszorg iemands herstel kan versnellen. Wat jouw verhaal ook is, het is het waard om gedeeld te worden. In deze driedaagse leer je hoe jouw transformerende idee door middel van een metafoor toegankelijk kunt maken. Lees hier meer

€395

Ik wil mezelf blijven ontwikkelen

Individuele coaching

Verandering wordt vaak vereenvoudigd voorgesteld als een reis van punt A naar punt B. In werkelijkheid is het proces complexer dan het eenvoudige scenario waarbij een keynotespreker je team inspireert, waarna alles meteen verandert. Wat volgt, is in werkelijkheid een diepgaand proces, waarin het oude losgelaten moet worden en een periode van onzekerheid intreedt. Is dit jouw situatie als manager of bestuurder? Dan loop ik graag met je een stukje met je mee. Lees meer.

Op aanvraag