Voel je een diepe behoefte aan meer medemenselijkheid, en heb je soms het idee dat jij de enige bent die dit ziet, terwijl de rest van de wereld de andere kant op kijkt? Alsof je roept in een lege zaal? Dan wil ik je uitnodigen voor een speciale dag. Geen gewone workshop, maar een interactieve reis die ons doel én jouw hart raakt.

Drie wegen, één doel: een wereld vol compassie, rechtvaardigheid, en harmonie. Kies wat je past.

Veranker jezelf in je lichaam via Yoga en Tai Chi. Versterk je basis voor innerlijke harmonie.

Leer anderen speels hun ervaringen te omarmen en bekijken vanuit een vernieuwd perspectief.

Ontwikkel je tot een boeiend verteller en inspireer anderen zo tot duurzame verandering.

KEUZEHULP

Het leven is de mooiste leerschool – Schrijf je in voor elke les.

Ik wil een uurtje

Yoga & Tai Chi in de avonduren.

Ik wil ’n training

Kies uit ons aanbod van workshops. 

Ik wil diepgang

Ga voor één van onze  opleidingen. 

Ik zie wel

Overig aanbod in ons clubhuis  

IK WIL AF EN TOE EEN UURTJE
– AVOND AANBOD –

Lesaanbod in de avond

Ma: LuJong & Yoga Nidra
Di: Tai Chi Chuan & Qi Gong
Wo: Impro Lab duo & solo vorm
Do: Tai Chi Chuan & Kleine wapens
Vr: Inspiratie Café (1x per maand) 

 

IK WIL DE DIEPTE IN

– ONZE ERKENDE OPLEIDINGEN –

Introductieworkshops

Kom op 26 mei kennismaken met onze opleidingen. In de ochtend laat Mark je van 09.30 tot 12.30 uur kennismaken met zijn opleiding Tai Chi Stok Mastery. In de middag van 13.30 tot 16.30 uur doet Xandra hetzelfde rondom de Vakspecialist Playfulness opleiding.

Data: 26 mei 2024
Deelname: gratis (wel graag mailen dat je komt) 

Tai Chi Stok Mastery – Eenheidsjaar

Onderga de kunst van de Tai Chi Chuan Stok 32-vorm, ervaar de kracht van ‘Het vitaliserende pad van het hart’ en verken, onderzoek en ontdek de persoonlijke impact van de bewegingen.

 

Theater van het Leven

Het menselijk lichaam is als een magisch podium waarop onze gevoelens een eeuwig veranderend en intens boeiend schouwspel opvoeren. Wil jij niet enkel meeleven met alles wat je zo kunt ervaren maar als het ware het script lezen en achter de coulissen kijken om te begrijpen hoe de menselijke ervaring werkt? Dan is deze opleiding voor jou! 

Magie in je Begeleiding

Dit opleidingsjaar is voor leraren, jeugdwerkers, ACT coaches en iedereen die zijn/haar rugzak wil vullen met creatieve en uitdagende oefeningen waar een stukje lichtheid in zit. De tientallen, zo niet honderden ‘Moed om te Falen’ en ‘Lef om te Stralen’ oefeningen die je leert nodigen mensen uit hun eigen wijsheid aan te boren en hun unieke gaven te waarderen terwijl ze minder angstig zijn. 

IK WIL EEN WORKSHOP OF TRAINING
– ONS GEVARIEERDE AANBOD –

Inschrijven voor een workshop kan hier

De Uitnodiging

De Uitnodiging is geen gewone dagworkshop, maar een kans om via interactieve oefeningen en reflectie dieper in te gaan op de concepten van verbondenheid, bewustzijn en persoonlijke transformatie. 

Eerstvolgende datum: vrijdag 10 mei 
Aanbiedingsprijs: 125 euro 

Playful Inquiry gevorderdengroep

Dit is geen gewone training; het is een oase van ongekende ervaringen, een symfonie van verrassende inzichten en een jubelende viering van het leven zelf. Solo-impro op de meest authentieke manier! 

Data: Vrijdag 17 mei
Prijs: 125 euro

Massage workshop 

Ontdek tijdens deze dag een rijkdom aan unieke werkvormen, waaronder de helende Vijf Elementen Massage, de transformerende Body Drum techniek, verfijnde Maya massage methoden en intuïtieve Chakra Massage.

Datum: Zaterdag 18 mei
Prijs: 149 euro

Holy Spirit Play

Met onze body-spirit gaan we improviserend bewegen, vertellen, geluiden maken en stil zijn. Om te ontdekken welke speelse geest er gewekt wil worden dmv playfulness, impro en InterPlay.

Datum: Zondag 19 mei 
Try-out prijs: 100 euro 

Playful Inquiry basisworkshop

Spelen met wat er speelt voelt luchtiger dan eraan werken. Playful Inquiry is dan ook geen methode voor zelfleiderschap; maar eerder een pad naar een ontspannen en vervuld leven. 

Data: Donderdag 20 & Vrijdag 21 juni
Prijs: 395 euro

Drie principes nascholing voor facilitators / coaches.

Ben jij op zoek naar een uitbreiding en verrijking van je huidige manier van werken? Neem dan samen met ons een duik in de mogelijkheden die spel en speelsheid bieden in deze tweedaagse masterclass.

Data: 13 en 14 september
Prijs: 495 euro

Verhalend Inspireren

Hoe verhalender je verhaal, des te inspirerender. Maar wat is dat: verhalendheid, of narrativiteit, zoals dat heet? Je leert het in deze training van Xandra en meesterverteller Paul Groos 

Data: 6 oktober en 2/3 november
Prijs: 395 euro 

Sprekend Jezelf Zijn 

Wéét jij eigenlijk best heel goed waar je ‘van bent’, maar krijg je kortsluiting wanneer je dat in één zinnetje moet samenvatten? Dan is deze workshop met Marielle voor jou.  Om woorden te vinden die wél bij je passen, de kern van jouw boodschap te vangen en plezier te hebben in zichtbaar zijn. Datum wordt nog geprikt.

Kinder TaiChi opleiding

Mark is gevraagd of hij een hoog aangeschreven kinder-taichi opleiding wil overnemen. Deze 4-daagse nascholing is TaiChi docenten die de wereld van kinderen – hun taal, hun aandacht en hun interacties wil leren kennen. Wordt nog ingepland.

IK LAAT ME VERRASSEN
AL HET OVERIGE AANBOD

Intervisie- / flaterdagen (oud-) cursisten

Onder de bezielende leiding van Rianne & Marielle wordt er vier keer per jaar intervisie geregeld voor 15 euro per deelname. In de ochtend is er ruimte voor (bijna) Vakspecialisten, in de middag om te spelen.

Data: 27 maart, 19 juni, 25 sept, 18 dec.

 

 

 

 

Co-work dagen

Vanaf 10 uur werk je een uur in stilte aan je aanbod of website, gevolgd door een uur van waardevolle feedback van de anderen voor nieuwe perspectieven. Na de lunch herhalen we deze succesformule. 

Data: 25 april, 23 mei, 28 juni (15 euro per keer)

Springplank in Liefde

Liefde, de bron, het is er al. Dat laten Dennis Hardeman en Linda Rood je op zaterdag 25 mei (her)ontdekken. Maar natuurlijk komen we ook allemaal zo onze issues tegen, waar je naar kunt kijken met Choose Again en de Vragen naar Vrijheid. Laat ze jouw springplank worden in liefde. 

Zijnsdagen 

Tineke en Claudia weten als geen ander hoe het voelt om alle ballen hoog te moeten houden en ook hoe vermoeiend dat is. Maar ze hebben ontdekt dat licht en luchtig leven mogelijk is, en ze laten je op 15 juni graag zien hoe.

Clown als LEEFens kunst

Durf jij je emoties te voelen en te tonen of duw je ze liever weg? Femmy begeleidt Clown als LEEFens kunst voor jou, als je niet langer wilt overleven maar wilt gaan léven. Speel je eigen ‘ups en clowns’ in het weekend van 22/23 juni 2024 of 19/20 oktober.

Clownerie

Op zoek naar een clownsproeverij? Of wil je juist de diepte in en meer te weten komen wat incasseren, salamiseren, de lazzo, de-reflexeren en de F-I-R methode inhoudt? Ton Kurstjens geeft een proeverij op 8 juni en een weekend Clownstechnieken op 29/30 juni. Inschrijven via clownerie.nl

InterPlay Deventer 

Let’s explore the heart of Play tijdens deze maandelijkse terugkerende workshops in Deventer, waarbij Xandra meespeelt en soms les geeft. Live at ‘Het Kunstcircuit’, Keizerstraat 70, Deventer van 10.15 tot 13.00 uur. Aanmelden via interplaynederland.nl

Vrijdagen 20 sept, 25 okt, 22 nov, 13 dec en 24 jan.