Drie wegen, één doel: een wereld vol compassie, rechtvaardigheid, en harmonie. Kies wat je past.

Veranker jezelf in je lichaam. Versterk je basis voor innerlijke harmonie. Opleiding Tai Chi Stok.

Begrijp de bron van je emoties. Leer de illusie van stress te doorzien. Opleiding Vakspecialist Playfulness.

Ontwikkel je tot een boeiend verteller en inspireer anderen zo tot duurzame verandering.

KEUZEHULP

IK WIL AF EN TOE EEN UURTJE
– AVOND AANBOD –

IK WIL EEN WORKSHOP OF OPLEIDING
– ONS GEVARIEERDE AANBOD –

De Uitnodiging

Stel je voelt een diepe behoefte aan meer rechtvaardigheid, maar het lijkt soms wel alsof jij de enige bent die dit ziet, terwijl de rest van de wereld de andere kant op kijkt. Alsof je roept in een lege zaal. Of nu ja, misschien zien anderen het wel, maar vinden ze het minder erg. En dát raakt je dan misschien nog wel harder. Maar ja… wat dan? Simpel. Schrijf je in voor ‘De Uitnodiging’. Geen gewone workshop, maar een ervaringsgerichte ontdekkingsreis waarop je je kunt verbinden met mensen zoals jij. En je diepste liefdevolle kern.

Tai Chi Stok Mastery – Eenheidsjaar

Onderga de kunst van de Tai Chi Chuan Stok 32-vorm, ervaar de kracht van ‘Het vitaliserende pad van het hart’ en verken, onderzoek en ontdek de persoonlijke impact van de bewegingen.

 

Theater van het Leven

Het menselijk lichaam is als een magisch podium waarop onze gevoelens een eeuwig veranderend en intens boeiend schouwspel opvoeren. Wil jij niet enkel ‘meeleven’ met alles wat je zo kunt ervaren maar als het ware het script lezen en achter de coulissen kijken om te begrijpen hoe de menselijke ervaring werkt? Dan is deze opleiding (onderdeel van Vakspecialist Playfulness) voor jou! 

Magie in je Begeleiding

Dit opleidingsjaar (onderdeel van Vakspecialist Playfulness) is voor leraren, jeugdwerkers, ACT coaches en iedereen die zijn/haar rugzak wil vullen met creatieve en uitdagende oefeningen waar een stukje lichtheid in zit. De ruim tweehonderd ‘Moed om te Falen’ en ‘Lef om te Stralen’ oefeningen die je leert nodigen mensen uit hun eigen wijsheid aan te boren en hun unieke gaven te waarderen terwijl ze minder angstig zijn. 

Verhalend Inspireren

Hoe verhalender je verhaal, des te inspirerender. Maar wat is dat: verhalendheid, of narrativiteit, zoals dat heet? Je leert het in deze training van Xandra en meesterverteller Paul Groos 

Data: 6 oktober en 2/3 november
Prijs: 395 euro