Massage workshop

Welkom bij een dag vol ontspanning, verbinding en leerzame ontdekkingen!

Heb je behoefte aan een dag vol rust en ontspanning? En ben je geïnteresseerd in het leren van liefdevolle en effectieve massagetechnieken om anderen te helpen ontspannen en een gevoel van welbevinden te ervaren? Dan is deze dag speciaal voor jou ontworpen!

Meer over deze workshop:
Stap binnen in een wereld van verrijkende ervaringen en ontdek een schat aan unieke massagetechnieken uit verschillende culturen. Het delen van deze ervaring met een vriend, partner of familielid kan de dag nog specialer maken. Voel je vrij om je partner of een goede vriend(in) hiervoor uit te nodigen. Komen jullie samen dan kun je gebruik maken van duokorting. 

Wat kun je verwachten?
Tijdens deze dag krijg je de kans om zowel massages te geven als te ontvangen. We zorgen ervoor dat we gedurende de dag de tweetallen afwisselen, zodat je de gelegenheid hebt om met verschillende mensen te werken. Ieder mens ‘voelt’ anders en reageert ook anders op aanrakingen, waardoor je een waardevolle diversiteit aan ervaringen zult opdoen.

Laat je in de ochtend betoveren door de helende kracht van de Tibetaanse Vijf Elementen Massage, waarbij eeuwenoude wijsheid en moderne technieken samensmelten tot een transformerende ervaring. Verken de ritmische en revitaliserende Body Drum techniek, die niet alleen het lichaam maar ook de geest in harmonie brengt. We sluiten af met eenvoudige, maar verfijnde Maya massage methoden, die diepgeworteld zijn in de tradities van oude beschavingen.

In de middag ga je leren luisteren naar je gevoel en ontdek je de wereld van intuïtief masseren. En maak kennis met de schoonheid van de Chakra Massage, waarbij energieën in balans worden gebracht voor een gevoel van innerlijke rust en harmonie. Deze dag biedt dus voor ieder wat wils!

Aanmelden
Je hoeft geen ervaring te hebben met masseren om deel te nemen aan deze dag. We richten ons op het verkennen van de basisbeginselen van diverse massagetechnieken, al mag dat natuurlijk wel. Iedereen die open staat voor nieuwe ervaringen, is van harte welkom om deel te nemen aan deze verrijkende dag van ontspanning en zelfontdekking.

Schrijf je nu in en laat je meevoeren op een reis naar innerlijke rust, welzijn en verbondenheid. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Begeleiders: Claudia Bastiaansen en Xandra van Hooff
Wanneer: Zaterdag 21 september 2024
Tijd: 09.30 – 16.30 uur 
Prijs: 149 euro per persoon of koop een duoticket voor 269,-