Geef je bestelling en adres door via de contactpagina.
Binnen 3 dagen neem ik contact met je op.
Prijzen excl. verzendkosten.

Wij zijn de sleutel

Dit is geen gewoon boek; het is een manifest voor de toekomst en een visie op een wereld waarin we niet alleen overleven, maar bloeien door onze collectieve kracht. “Wij zijn de sleutel” is essentieel leesvoer voor iedereen die gelooft in de onbegrensde potentie van het menselijk hart, de noodzaak van een diepere verbondenheid, en de urgentie van een harmonieuzere, rechtvaardigere samenleving. Lees meer

verwacht zomer ’24

posters en materialen

Voor docenten, voor therapeuten, voor jou…

Op deze pagina vind je posters en materialen die ik in de loop der jaren heb ontwikkeld (vandaar ook nog het logo van ‘TheSchool of Play’ eronder. Bij de meeste posters is een afdrukbare pdf aanwezig. Klik hiervoor op de poster of de zin eronder.

gratis

Clownsneus

Een professionele clownsneus is een belangrijk onderdeel van je clownskarakter. Daarom is het handig een neus te kiezen die niet zweet en waar je tijdens het spelen geen last van hebt. De neuzen die wij verkopen zijn gemaakt in Frankrijk en geheel van leder in een matglanzende uitvoering. In eerste instantie is het leer wat hard maar net zoals met een goed paar schoenen gaat het bij meer gebruik naar je lichaam staan. het leer wordt dan ook soepeler en zachter na verloop van tijd. Let op: 5x maat S (klein gezicht), 1x maat M.

€15

oefenzwaard

Er zijn verschillende soorten houten sabels
* Bokken van Taiwanees hout, 101cm en 435 gram. €30,
* Suburito Taiwanees hout, 115cm en 865 gram. €35,-
* Dao (sabel), Taiwanees hout, 83cm en 480gram. €35,-

Deze wapens worden in onze lessen gebruikt. Op de sabels zijn aan beide zijden (verschillende) logo’s geplaatst. Het is mogelijk de sabel te voorzien van een handlewrap. De prijs hiervoor start bij €10,-

va €30,-

Map: The School of Play

A4 ordner voor maximaal 280 vellen 80-grams papier Ordner A4. Bedrukking: ‘Neem speelsheid serieus’ op de kaft. Incl. rado-sleuven/ metalen beschermlijst.

gratis, excl verzenskosten