Geef je bestelling en adres door via de contactpagina.
Binnen 3 dagen neem ik contact met je op.
Prijzen excl. verzendkosten.

draagtas

De tekst op deze tas is ’terminale serieusheid’ als een soort woordenboek quote. Daar loopt niemand mee! De katoenen draagtas heeft een groot opbergvak en lange hengsels. De afmeting is 38 cm x 42 cm, voldoende om een A4-ringmap in mee te nemen.

gratis

A4 ordner

A4 map voor maximaal 280 vellen 80-grams papier Ordner A4. Bedrukking aan de buitenzijde met tekst: Neem speelsheid serieus’ op de kaft. Incl. rado-sleuven/ metalen beschermlijst.

gratis

Clownsneus

Een professionele clownsneus is een belangrijk onderdeel van je clownskarakter. Daarom is het handig een neus te kiezen die niet zweet en waar je tijdens het spelen geen last van hebt. De neuzen die wij verkopen zijn gemaakt in Frankrijk en geheel van leder in een matglanzende uitvoering. In eerste instantie is het leer wat hard maar net zoals met een goed paar schoenen gaat het bij meer gebruik naar je lichaam staan. het leer wordt dan ook soepeler en zachter na verloop van tijd. Let op: 5x maat S (klein gezicht), 1x maat M.

€15

oefenzwaard

Er zijn verschillende soorten houten sabels
* Bokken van Taiwanees hout, 101cm lang en 435 gram. €30,
* Suburito Taiwanees hout, 115cm lang, en 865 gram. €35,-
* Dao (sabel), Taiwanees hout, 83cm lang en 480gram. €35,-

Deze wapens worden in onze lessen gebruikt. Op de sabels zijn aan beide zijden (verschillende) logo’s geplaatst. Het is mogelijk de sabel te voorzien van een handlewrap. De prijs hiervoor start bij €10,-

va €30,-

posters en materialen

Voor docenten, voor therapeuten, voor jou…

Op deze pagina vind je posters en materialen die ik in de loop der jaren heb ontwikkeld (vandaar ook nog het logo van ‘TheSchool of Play’ eronder. Bij de meeste posters is een afdrukbare pdf aanwezig. Klik hiervoor op de poster of de zin eronder.

gratis