Jezelf ontdekken. Een beter inzicht krijgen van de menselijke geest. Begrijpen hoe persoonlijkheid en positieve ervaringen op elkaar inwerken en hoe je drive om je eigen ideale wereld te creëren het uiteindelijk wint van alles wat je tegen zou kunnen houden. Xandra’s blogs geven velen het gevoel van ‘eindelijk mezelf gevonden in de woorden van een ander’. Een manier ook om wellicht te leren. Over jezelf. Anderen. Het leven zelf. 

Blogs & artikelen

Abonneer op de Courant en ontvang onze updates!

Trakteer jezelf op waargebeurde verhalen die het leven vieren. Het is net als chocolade. Je wordt er vrolijker en gelukkiger van. En daarmee houdt de vergelijking niet op. Onze courant kan je stressgevoelens verlagen, je leervermogen vergroten en je leven gevoelsmatig verrijken.

Blogs geschreven door Xandra, over mededogen, sensitiviteit, anders zijn, toewijding, keuzes, spiritualiteit en non-dualiteit. Grappige, aangrijpende, krachtige en opbeurende verhalen die je inspireren jouw leven te leven, je talenten te volgen en je roeping te ontdekken. Te merken dat niets je meer tegenhoudt omdat jouw dromen vleugels geeft en anderen daarmee gaat inspireren.

Als een ‘box of chocolates’ kunnen de verhalen van Xandra elke keer bij je in de brievenbus bezorgd worden. Zodat je het verhaal kunt proeven en er lekker lang van kunt genieten. Meld je aan!