AGENDA
– KIES WAT JE PAST –

Ik wil een uurtje

Yoga, Tai Chi of impro. Vaak in de avond. Altijd fijn.

Ik wil een hele dag

Vanuit een verrassend nieuw perspectief naar ‘mens zijn’ kijken. 

Ik wil de diepte in

Kies één van onze workshops of opleidingen. 

Ik laat me verrassen

Al het overige aanbod in het Huis van Morgen  

IK WIL AF EN TOE EEN UURTJE
– AVOND AANBOD –

Lesaanbod in de avond

Ma: LuJong & Yoga Nidra
Di: Tai Chi Chuan & Qi Gong
Wo: Impro Lab (even weken)
Do: Tai Chi Chuan & Kleine wapens
Vr: Inspiratie Café (1x per maand) 

 

IK WIL EEN HELE DAG
– DE UITNODIGING –

 

 

 

 

 

 

De Uitnodiging

Eéndaagse workshop

De Uitnodiging is geen gewone workshop, maar een handreiking om een ander paradigma te omarmen, dat aansluit bij holistisch leven en authentiek menszijn. Deze bijeenkomst is geïnspireerd door het baanbrekende werk van Joanna Macy en brengt ons samen om het volledige spectrum van het mens-zijn te verkennen door de lens van haar “Work That Reconnects” (Het Werk Dat Verbindt). We doorlopen een volledige spiraal van ‘dat waar we dankbaar voor zijn’, via ‘het eren van onze pijn in de wereld’ naar ‘het kijken met nieuwe ogen’. Het is hier waar we oude wijsheid met nieuwe psychologische inzichten verbinden. Het resultaat is dat je de bron van innerlijke wijsheid, creativiteit en vrede ontdekt. Daar stap je ‘smiddags heel anders de wereld weer mee in!

Prijs: 125 euro

IK WIL DE DIEPTE IN

– WORKSHOPS & OPLEIDINGEN –

 

 

 

 

 

 

Verhalend Inspireren

3-daagse workshop

Hoe verhalender je verhaal, des te inspirerender. Maar wat is dat: verhalendheid, of narrativiteit, zoals dat heet? Je leert het in deze training van Xandra en meesterverteller Paul Groos 

Data: 23/24 maart en 21 april
Prijs: 395 euro 

 

 

 

 

 

 

Playful Inquiry 

2-daagse workshop

Spelen met wat er speelt voelt luchtiger dan eraan werken. En in de ruimte die dan ontstaat kun je de wijsheid van het leven weer omarmen. Op deze manier wordt Playful Inquiry meer dan alleen een methode voor zelfleiderschap; het wordt een pad naar een ontspannen, authentiek en vervuld leven. 

Data: 20 & 21 juni
Prijs: 395 euro

 

 

 

 

 

 

Drie principes nascholing 

2-daagse masterclass voor 3P facilitators/ coaches

Ben jij op zoek naar een uitbreiding en verrijking van je huidige manier van werken? Neem dan samen met ons een duik in de mogelijkheden die spel en speelsheid bieden om deelnemers aan jouw programma’s bewust te laten ervaren wie ze in essentie zijn, voorbij de woorden.

Data: 13 en 14 september
Prijs: 495 euro

 

 

 

 

 

 

Vakspecialist Playfulness opleiding

Eén-, twee- of driejarige opleiding

Speciaal voor professionals die (willen) leiden en begeleiden naar aangeboren welzijn, creativiteit en wijsheid. Wil jij niet nóg meer in de inhoud van problemen duiken? En ga je het liefst lekker actief aan de slag? Dan is deze opleiding voor jou.

Lopende jaaropleidingen

Theater v.h. Leven: 1 + 29 maart, 5 + 12 + 26 april.
Magie in Begeleiding: 7/8 mrt, 18/19 apr 16 mei en 13 juni

Komende jaaropleidingen 

Theater van het Leven: Vanaf 9/10 januari ’25
Magie in je Begeleiding: Vanaf 19/20 september ’24
Afstudeertraject: Vanaf 3/4 oktober ’24

TaiChi Stok Mastery

Eén-, twee- of driejarige opleiding

Houd je van Tai Chi en met name de stokvorm? Wil je dieper op de materie ingaan. dan tijdens een wekelijkse les mogelijk is? Dan is dit jouw kans. De Tai Chi Chuan bewegingen geven je mentale en fysieke uitdagingen en maken dat je je eigen lijf leert gebruiken, verkennen en ontdekken. Zet alle technieken achter elkaar, bouw dit op een fundament van principes en je hebt een vorm waarmee je jezelf én anderen kunt trainen.

Lopende jaaropleidingen

Harmonie jaar: 26 jan, 23/24 febr, 22 mrt, 20 apr, 24 mei

Komende jaaropleidingen

Eenheid jaar: vanaf 7/8 september ’24 (zaterdagen)
Integratie jaar: vanaf sept ’25

IK LAAT ME VERRASSEN
AL HET OVERIGE AANBOD

 

 

 

 

 

Clownstechnieken

Workshop in het Huis van Morgen

Wil je meer te weten komen over incasseren, salamiseren of de lazzo? Of wil je weten wat salamiseren, de-reflexeren en de F-I-R methode inhoudt? En wil je een ‘slow-burn’ ervaren, een ‘double take’ uitproberen plus een leuke ‘lazzo’ laten zien? Dat en nog veel meer kun je leren tijdens het weekend Clownstechnieken op za 16 maart en zo 17 maart van Ton Kurstjens. Via de website clownerie.nl lees je meer.

 

 

 

 

Co-work dagen

Samenwerken in het Huis van Morgen

Om half 10 uur kickstarten we de dag. Daarna werk je eerst een uur in stilte aan je aanbod of website, gevolgd door een uur van waardevolle feedback van de anderen voor nieuwe perspectieven en ideeën. Na de zelf meegebrachte lunch herhalen we deze succesformule. 

Data: maandag 25 maart
Prijs: 15 euro per keer

Intervisiedag (oud-) cursisten

Workshop in het Huis van Morgen
Ben je (bijna) afgestudeerd als Vakspecialist Playfulness of heb je in het verleden de opleiding Moed om te Falen gevolgd? Dan weet je waarschijnlijk hoe belangrijk het is om je af en toe weer onder te dompelen in speelsheid. Of net die andere kijk van je collega’s mee te krijgen. 
Daarom worden er intervisiedagen geregeld. Of flaterdagen als je ze zo liever noemt. In de ochtend is er ruimte voor Vakspecialisten om vragen en/of casussen en vragen in te brengen. In de middag wordt er geoefend. Mail naar Marielle als je aan wilt sluiten op 27 maart of één van de andere data. 

Springplank in Liefde

Workshop in het Huis van Morgen

Liefde, de bron, het is er al. In alles en ieder. In jou en in mij. Dat laten Dennis Hardeman en Linda Rood je op zaterdag 25 mei (her)ontdekken. Tegelijkertijd komen we natuurlijk allemaal zo onze issues tegen, die vrede in de weg lijken te staan. Ook daar is deze dag ruimte voor, om daarnaar te kijken met Choose Again en de Vragen naar Vrijheid. Want juist onze issues kunnen een springplank zijn in liefde.

 

IN DE PLANNING, NOG GEEN DATUM GEPRIKT…

 

 

 

Zijnsdagen 

Workshop in het Huis van Morgen

Tineke en Claudia weten als geen ander hoe het voelt om alle ballen hoog te moeten houden, om perfecte moeders, partners, vriendinnen en professionals te zijn. Maar ze hebben ontdekt dat het anders kan. Licht en luchtig leven is mogelijk, en ze laten je graag zien hoe. 

 

 

 

 

 

 

Massage workshop 

Workshop in het Huis van Morgen

Zoek jij technieken om anderen te helpen ontspannen en een gevoel van welbevinden te ervaren? Ontdek tijdens deze dag met Claudia Bastiaanse en Xandra van Hooff een rijkdom aan unieke werkvormen uit diverse culturen, waaronder de helende Tibetaanse Vijf Elementen Massage, de Westerse  transformerende Body Drum techniek, verfijnde Maya massage methoden en Oosterse intuïtieve Chakra Massage.

 

 

 

 

 

 

Kinder TaiChi opleiding

4-daagse opleiding

SUPERTOF NIEUWS! Mark is gevraagd of hij een hoog aangeschreven kinder-taichi opleiding wil overnemen. Deze speciale opleiding is voor wie reeds TaiChi lessen geeft en de wereld van kinderen – hun taal, hun aandacht en hun interacties wil leren kennen. Iets voor jou wellicht? Mocht je interesse hebben in deze bijscholing, laat het dan alvast weten!

 

 

 

 

 

 

Sprekend Jezelf Zijn (wordt gepland)

Workshop van Marielle van Duijnhoven
Wéét jij eigenlijk best heel goed waar je ‘van bent’, maar krijg je kortsluiting wanneer je dat in één zinnetje moet samenvatten? Dan is dit voor jou! Een ochtend om woorden te vinden die wél bij je passen, de kern van jouw boodschap te vangen en plezier te hebben in het zichtbaar zijn. In jouw eigenheid zit je kracht, daarom willen ze met je samenwerken. We gaan deze eigenheid onbevangen zichtbaar maken, spontaan buiten je eigen lijntjes kleuren en dingen uitproberen.