De Uitnodiging

Stel je voelt een diepe behoefte aan meer rechtvaardigheid, maar het lijkt soms wel alsof jij de enige bent die dit ziet, terwijl de rest van de wereld de andere kant op kijkt. Alsof je roept in een lege zaal. Of nu ja, misschien zien anderen het wel, maar vinden ze het minder erg. En dát raakt je dan misschien nog wel harder.

Hoe fijn zou het zijn om met mensen samen te zijn die je wel begrijpen. Vooral over al die dingen waarvan jij denkt dat je de enige bent die zich er druk over maakt. Waar je je door overweldigd voelt of juist te klein ook om een verschil te maken. De staat van het onderwijs, de zorg, of onze niet-al-te-duurzame samenleving bijvoorbeeld. 

Dit is mijn uitnodiging voor jou. Deze dag is geen gewone workshop, maar een ervaringsgerichte ontdekkingsreis waarop je je kunt verbinden met mensen zoals jij. Een dag waarop we de liefde kunnen bedansen. Waarin we onze zorgen kunnen transformeren in een bron van kracht. Waar wijsheid uit je diepste kern omhoog borrelt. Uit dezelfde bron als waar je hoop en veerkracht vandaan komen.

Geen workshop of training waarbij ik je nieuwe kennis ga bieden dus. Ook niet ga vertellen hoe je je hoort te voelen of hoe je dingen in optimale zin het beste kunt doen. Niks van dat. Soms is een opleidingsdag gewoon een moment om ‘naar binnen te keren’, je te verbinden met jezelf, de anderen en de wereld om je heen. We gebruiken hiervoor gedurende de dag verhalen, muziek en dialoog als gereedschappen. Heb jij al zin om mee te doen?

“De Uitnodiging is een reis van binnen naar buiten

Dit is een reis van transformatie en persoonlijke groei, waarbij elke deelnemer actief bijdraagt aan het geheel. Maar het is geen zit-en-luister-beurt. Jouw ervaringen, jouw inzichten, jouw stem, ze doen ertoe. Samen gaan we ontdekken, ervaren, en misschien zelfs wel de manier waarop we naar alles kijken, veranderen.

Wat Brengt “De Uitnodiging” je?

  • Diepere verbinding met jezelf en anderen.
  • Het gevoel dat je al best goed bezig bent.
  • Inspiratie om authentiek te (blijven) leven
  • Een hernieuwde kijk op de schoonheid van het leven
  • Verbinding met wat je drijft en wat jou hoop geeft

Eerstvolgende datum: 8 november 2024
Adres en tijden: Zomertaling 27 te Wijchen van 09:30 tot 16.30 uur
Tarief varierend van: €55,- voor minima / € 77,- regulier / €99,- bovenmodaal

Over ‘De Uitnodiging’

Deze workshop is jouw kans om te ervaren dat een zachte blik op de wereld – en op jezelf – geen teken van zwakte is, maar een uiting van immense kracht. En dat hoop niet slechts een gevoel is dat je bezit, maar een actieve daad van betrokkenheid.  

In onze samenleving worden complexiteit en intense sensitiviteit vaak gezien als reacties op gebeurtenissen in het verleden of als constructies van het ego. Maar het kunnen ook volkomen legitieme reacties op ernstige bedreigingen die we ervaren. Verlangen naar rechtvaardigheid, respect en verbinding kunnen gezien worden als indicatoren van onze diepe verbondenheid met de wereld om ons heen. Het is een uitgebreide vorm van zelfzorg, voor wie zo liefdevol is dat je voelt dat je onderdeel bent van de hele levende wereld om je heen. Dit is geen obstakel dat overwonnen moet worden, maar een bron van potentiële energie voor verandering!

Dit is wat we gaan ontdekken gedurende deze workshopdag. We doen dit via ‘The Work that Reconnects’, zoals Boeddhiste en activiste Joanna Macy dit heeft vormgegeven. We starten door onze dankbaarheid te uiten, te vieren wat we liefhebben, te eren wat ons bezighoudt, en met nieuwe ogen naar dit alles te kijken. Om aan het einde van de dag naar huis te gaan met de de ontdekking van innerlijke wijsheid, met hernieuwde hoop en een overvloed aan inspiratie.

 

Het allergrootste misverstand over het fenomeen wijsheid: dat je het kunt ‘leren’ uit boeken, uit het nadoen van mensen en het slim toepassen van het geleerde in een gegeven situatie, zodat je geen fouten maakt en het goede doet. In de ogen van iemand die je daarop ‘beoordeeld’. Als je zo over wijsheid denkt – don’t call me.

 

🌟 Neem De Uitnodiging aan! 🌟

Ben je klaar om vanuit een dieper gevoel van verbondenheid en doel te leven? Deze bijeenkomst is voor jou, de dromer, de hoper, de stille strijder die zich afvraagt: “Ben ik nou gek, of ziet de rest het gewoon niet?” 

Workshopinformatie
Eerstvolgende datum: 8 november 2024
Tijden: 09:30 tot 16.30 uur
Adres: Zomertaling 27 te Wijchen
Voorwaarde: Minimaal zes deelnemers

Prijs workshopdag
€ 77 – particulier/zzp tarief 
€ 55 – minimum tarief
€ 99 – zakelijk en boven-modaal per jaar

Dit bedrag is inclusief lesmateriaal en koffie / thee gedurende deze workshopdag. Btw vrijgesteld.

We hanteren drie verschillende tariefstructuren, maar controleren hier niet op. Kies wat je past. Het minimumtarief is in principe voor mensen met een uitkering of minimaal inkomen Het standaardtarief is bedoeld voor zelfstandige professionals, non-profitorganisaties en privépersonen. Het zakelijke tarief is bedoeld voor ondernemers en werknemers wiens opleidingskosten worden vergoed door de werkgever of instelling. We moedigenook particulieren met een bovenmodaal inkomen aan om uit solidariteit voor dit tarief te kiezen. Jouw bijdrage helpt minderdraagkrachtigen om tegen het minimumtarief te kunnen deelnemen.