Driejarige opleiding Vakspecialist Playfulness®

Zoek jij een begeleidingsvorm die zowel luchtig als levensveranderend is? This is your place to be! Vakspecialist Playfulness© is de eerste erkende nonduale opleiding waarbij je het leven leert omarmen en niet enkel op een meditatiekussentje zit.

Met deze driejarige opleiding op HBO-werk- en denkniveau word je een levende herinnering aan de onschuld, de vreugde en de vrijheid die we allemaal in ons dragen. Het aanbod is echter niet voor jou wanneer je zoekt naar nóg effectievere stress technieken, effectievere gewoonten, of wilt leren beter grenzen wilt stellen.

Deze diepgaande en verfrissende opleiding bereidt je voor om als professional anderen te inspireren, te motiveren en te begeleiden om hen te laten voelen ‘dat wij allemaal gave mensen zijn en het leven meer dan oké!’

Uit je hoofd… in het leven!

Op het toneel mag je alles voelen zonder dat het ooit ’te’ zal zijn. Op het toneel kun je alles achter ‘ik ben’ zetten, zonder het ooit te zijn. Elke menselijke verschijning kun je ervaren zonder ermee samen te vallen. Nodig jezelf uit om met elke vezel in je lijf ‘ja’ te zeggen tegen ervaringen. Zet de stap van beperking naar vrijheid en van weerstand naar acceptatie. Het leven voelt fantastisch wanneer je je open kunt stellen voor het wonderlijke mysterie van het bestaan. Onbevangen. Explorerend. Vrij! 

Wees een pionier van verandering, een ontdekkingsreiziger van bewustzijn en een schepper van jouw eigen werkelijkheid. Zelfs een rottende tomaat in je koelkast kan een voorbeeld zijn van natuurlijke perfectie, ook al had jij op dat moment ergens anders behoefte aan. Wanneer je gaat zien dat alles in het leven goed is – maar anders dan je dacht dat ‘goed’ was –  kom je paradoxaal relaxt in het leven te staan. Kun je anderen gaan begeleiden naar een lichter leven. Speelsheid als levenshouding, daar ga ik voor!

Duik hieronder dieper in de verschillende delen van de driejarige opleiding of kom naar een introductieworkshop. 

Theater van het Leven

Zelfrealisatie jaar
Merk je bij de mensen waar je mee werkt dat ze bij lastige situaties op hun levenspad vaak óf de wereld de schuld hiervoor (te veel prikkels, te veel zorgen), óf zichzelf (te gevoelig, te faalangstig), dan kan het zijn dat ze hun levensenergie verspillen. Laten we stoppen met grenzen bewaken, onszelf beter presenteren..  en in gaan zien hoe ons innerlijk theater zich ontvouwt. Klik hier voor meer informatie

€2975

magie in je begeleiding

Practitioner jaar
Waar ‘Theater van het Leven’ je de fundamenten biedt, biedt ‘Magie in je Begeleiding’ je de negen praktische Poorten naar Zijn. De tientallen, zo niet honderden oefeningen die je leert nodigen mensen uit hun eigen wijsheid aan te boren, hun talenten te omarmen, niet meer bang te zijn voor hun emoties en zich zover te geven aan het huidige moment. Klik hier

€3875

vakspecialist playfulness

Afstudeer jaar
Nadat je hebt geleerd hoe de menselijke ervaring ontstaat (spoiler: van binnenuit) en de tools hebt geleerd om mensen te leren dat ondanks alles wat ze ervaren, ze beschikking hebben over welzijn en wijsheid, kun je gaan afstuderen. Tijdens dit afstudeerjaar richten we ons op coaching en begeleiding op nonduale wijze, leer je wat er nodig is om groepswerk te faciliteren en ontdek je jouw unieke manier om met de kennis en kunde in de praktijk aan de slag te gaan.  

€1475