Introductie workshop Vakspecialist Playfulness

Introductie workshop in Wijchen
Gratis inschrijven

Playfulness is het levendige gevoel dat voortkomt uit het omarmen van je innerlijke heelheid. Het is het vermogen om met speelsheid en nieuwsgierigheid het leven en werk in de complexe en snel veranderende wereld te benaderen. Mensen die begrijpen hoe de menselijke ervaring ontstaat en zich hier niet langer tegen verzetten staan onbevangen in het leven. Problemen leiden bij hen niet tot oplossingen maar tot wezenlijke verandering, vanuit verbinding met zichzelf, anderen en de wereld om hen heen.

Wat aan de ene kant klinkt als tijdverdrijf, kinderachtige lichtzinnigheid of een onnodige bezigheid is aan de andere kant exact hetgeen wat ons juist beter in onze dagelijkse volwassen taken maakt. Dat is geen paradox, dat is de magie van Playfulness!

Als deze visie je aanspreekt, ben je op de juiste plek. ‘Psychologie van Morgen’ biedt een erkende driejarige opleiding voor (aspirant-) coaches en therapeuten die anderen willen begeleiden op hun reis naar heelheidsbewustzijn. Deze opleiding, genaamd ‘Vakspecialist Playfulness®,’ gaat verder dan typische persoonlijke ontwikkelingstrajecten, omdat we niet gaan inzoomen op de beperkende constructies in je persoonlijkheid. Het is een diepgaande reis naar universele inzichten in het ontstaan van de menselijke ervaring en een uitnodiging daaraan voorbij te gaan.

Wil je meer weten over wat je kunt verwachten tijdens de verschillende leerjaren van de opleiding tot Vakspecialist? Ben je benieuwd hoe het is om een opleiding te volgen bij De Wereld van Morgen en of je bepaalde ‘durf’ moet hebben? Vraag je je misschien af of deze opleiding geschikt is voor jou, zelfs als je nog niet zeker weet of je een eigen praktijk wilt starten? (spoiler: ja hoor! Ik verwelkom alle nieuwsgierige geesten). Dan nodig ik je van harte uit om verder te lezen.

Deze introductie is voor jou als je wilt weten:
* hoe een ‘blik van heelheid’ je manier van (bege)leiden kan veranderen
* hoe playfulness je kan leren om alle menselijke ervaringen te omarmen
* wat je kunt verwachten van de opleiding tot Vakspecialist.
* hoe het is om een opleiding te volgen bij De Wereld van Morgen

Informatie over de workshop:
Deze introductie workshop vind plaats op 26 mei 2024. De workshop vindt plaats in het Huis van Morgen (Zomertaling 27 te Wijchen) van 13.30 tot 16.30 uur. 

We duiken snel de theorie in en de achtergrond van de opleiding om vervolgens na een korte pauze kennis te maken met de plek waar je speelruimte tussen de regels vindt en waar alles wat ‘moet’ bijeengehouden wordt door een stukje plakband. Want in spel is er geen heden of verleden, geen ‘meekijken over je eigen schouder’, geen agenda waar je aan moet voldoen. Het is het antwoord op alle problemen die er niet zijn. In een paar uur tijd krijg je een inkijkje in wat er allemaal langs kan komen tijdens de opleidingsjaren.

Deelname aan deze workshop verplicht je uiteraard tot niets. We maken er een vrijblijvende middag van, met alle ruimte voor jouw inbreng en vragen. Dit is gewoonweg een fijne manier om erachter te komen of jij, ik en de opleiding bij elkaar passen. Als je me laat weten dat je wilt komen dan vind ik dat fijn! 

De Wereld van Morgen is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) waardoor onze opleidingen en trajecten zijn vrijgesteld van BTW-heffing.