Impro Lab

Impro Lab is jouw speeltuin voor creatieve expressie en ongekende avonturen. Het is jouw uitnodiging om de beschaafde grenzen van expressie te doorbreken. Het is voor jou als je durft te dromen, te struikelen, en te stralen in glorieuze imperfectie. Als je klaar bent om jezelf te verrassen en om te lachen tot je buikpijn krijgt, geef je dan op voor deze tweewekelijkse lessen. 

Ontdek vanaf 7 februari hoe je het leven moeiteloos door je heen kunt laten stromen, door open te staan voor wat natuurlijk wil ontstaan. Deze lessen van 19.45 – 21.45 uur bieden een speelplaats voor iedereen die wil genieten van de wervelwind van spontaniteit, speel met passie, en leef je leven in volle kleur.

Deze bijzondere groep brengt mensen samen die zich herkennen in de zoektocht naar hun innerlijke kind of hun ‘innerlijke clown’. We gaan samen op pad om deze verborgen schat te ontdekken en expressie te geven op het toneel.

Hierbij zijn contact met het publiek, creativiteit, ontspannenheid en humor belangrijke eigenschappen. In de workshop komen deze elementen dan ook ruimschoots aan bod. We werken oa aan:

* Werken met lichaamshoudingen om personages te verbeelden
* werken met expressie om uitdrukking te geven aan emoties
* werken met humor en improvisatie
* op een ontspannen manier samenzijn

 

 

Over Impro Lab
Tijdens deze avonden ontdek je de kunst van het ‘in het moment zijn’, het vieren van het onverwachte, en het omarmen van het onvoorspelbare. We verkennen de grenzen van fysieke improvisatie – een wereld waarin kwetsbaarheid kracht wordt, en waarin jouw unieke eigenaardigheden een bron van vreugde en creativiteit zijn.

Bij ons leer je hoe jouw emoties aanleiding geven voor humor, hoe twijfel kan leiden tot verrassende momenten van helderheid, en hoe je vreugde kunt vinden in de meest onverwachte hoeken. Je wordt uitgedaagd om jezelf volledig te uiten, om zonder oordeel te spelen en om authentiek te zijn in elke lach en elke traan.

Wij bieden je een veilige ruimte om te experimenteren, te verkennen en jezelf opnieuw uit te vinden. Je zult leren om te vertrouwen op je intuïtie, te reageren met je hart, en te leven met een open geest. Elke sessie is een avontuur op zich, waar je de vrijheid hebt om te spelen, te ontdekken en te groeien.

Docenten:
Rianne Jeurninck (MiMakker), Dagmara Schellekens (Nuschierig Impro speler) en Marielle van Duijnhoven (Sprekend Jezelf trainer) geven afwisselend les én spelen zelf ook mee.

Data voorjaar 2024
Elke woensdagavond in de even week, muv de eerste week van mei
7 febr, 21 febr, 6 maart, 20 maart, 3 april, 17 april, 15 mei, 29 mei, 12 juni en 26 juni

Prijs:
150 euro voor 10 lessen. Niet bekend met improvisatie of clownerie? Doe dan een gratis proefles mee.