Dankjewel toetsenbord dat je me helpt dit op te schrijven. Sorry dat ik over je heen blaas koffie, maar als ik je dadelijk naar binnen giet vind mijn keel het wel prettig als je iets minder heet bent. Ben je er klaar voor slokdarm? Daar komt de koffie aan!

Kleine kinderen praten als vanzelf tegen alles in hun leven. En sommige creatieve volwassenen zie (of hoor) je dit ook geregeld doen. Zelf vind ik het de leukste mensen

In dit speelkwartiertje mag jij ‘los’ alsof alles in je omgeving leeft. Staat er een deur open vraag dan bezorgd of deze geen last heeft van de tocht, verontschuldig je bij je bord wanneer je deze te hard op tafel kwakt, waarschuw de voetbal van je kinderen dat deze bij het bonzen tegen de muur aan de buren denkt en wens je broccolisoepje veel plezier in je buik.

Beziel en spreek met alles om je heen alsof het een menselijk wezen is.

En ja, je mag vandaag dus de tafelpoot bestraffend toespreken als je er je teen tegenaan stoot. Dat hoort gewoon bij deze uitdaging.

Speelkwartier anders kijken

Speelkwartier oordeeluitstel

Speelkwartier creatief denken

Speelkwartier improviseren

Speelkwartier belevenissen

Speurtocht nieuwsgierigheid

Speurtocht eigenzinnig kijken

Speurtocht inspiratie opdoen

Speurtocht interpretaties

Speurtocht belevingen

Schatzoekers groots dromen

Schatzoekers alledaagse zaken

Schatzoekers eigenheid

Schatzoekers storytelling

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief voor gratis tips, tools en updates!

Trakteer jezelf op waargebeurde verhalen die het leven vieren. Het is net als chocolade. Je wordt er vrolijker en gelukkiger van. En daarmee houdt de vergelijking niet op. Onze nieuwsbrief kan je stressgevoelens verlagen, je leervermogen vergroten en je leven gevoelsmatig verrijken. Blogs geschreven door Xandra, over mededogen, sensitiviteit, anders zijn, toewijding, keuzes, spiritualiteit en non-dualiteit. Grappige, aangrijpende, krachtige en opbeurende verhalen die je inspireren jouw leven te leven, je talenten te volgen en je roeping te ontdekken. Te merken dat niets je meer tegenhoudt omdat jouw dromen vleugels geeft.

Als een ‘box of chocolates’ kunnen de verhalen van Xandra elke keer bij je in de brievenbus bezorgd worden. Zodat je het verhaal kunt proeven en er lekker lang van kunt genieten. Meld je aan!