Heb je je ooit afgevraagd wat een kat ziet wanneer deze door de straat heen loopt? Of wat een giraffe zou zien? Wanneer we bedenken dat we groter of kleiner zijn is het vanuit dit perspectief makkelijker om dingen op te merken die normaal aan ons voorbij gaan. Maar hoe zit dat eigenlijk met beweging? Dit heeft natuurlijk hetzelfde effect!

Beweging is makkelijk te veranderen en dus is het een ideale manier om de wereld op een andere manier dan normaal waar te nemen. Dus dwarrel eens door de straat als een blaadje, stuw voort als een meanderende rivier of beweeg als een stofje in het zonlicht. Hoe voel je je? Hoe ervaar je de dingen in je omgeving? Wil je ernaar toe? Ermee botsen? Het met je meenemen en ermee dansen? Ervaar hoe de wereld voelt wanneer jij je beweging verandert. 

Veel plezier! 

Speelkwartier anders kijken

Speelkwartier oordeeluitstel

Speelkwartier creatief denken

Speelkwartier improviseren

Speelkwartier belevenissen

Speurtocht nieuwsgierigheid

Speurtocht eigenzinnig kijken

Speurtocht inspiratie opdoen

Speurtocht interpretaties

Speurtocht belevingen

Schatzoekers groots dromen

Schatzoekers alledaagse zaken

Schatzoekers eigenheid

Schatzoekers storytelling

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief voor gratis tips, tools en updates!

Trakteer jezelf op waargebeurde verhalen die het leven vieren. Het is net als chocolade. Je wordt er vrolijker en gelukkiger van. En daarmee houdt de vergelijking niet op. Onze nieuwsbrief kan je stressgevoelens verlagen, je leervermogen vergroten en je leven gevoelsmatig verrijken. Blogs geschreven door Xandra, over mededogen, sensitiviteit, anders zijn, toewijding, keuzes, spiritualiteit en non-dualiteit. Grappige, aangrijpende, krachtige en opbeurende verhalen die je inspireren jouw leven te leven, je talenten te volgen en je roeping te ontdekken. Te merken dat niets je meer tegenhoudt omdat jouw dromen vleugels geeft.

Als een ‘box of chocolates’ kunnen de verhalen van Xandra elke keer bij je in de brievenbus bezorgd worden. Zodat je het verhaal kunt proeven en er lekker lang van kunt genieten. Meld je aan!