In het dagelijks leven is het soms lastig om je voor te stellen dat je ‘zomaar iets anders kunt doen’, dat je zelf kunt kiezen hoe je je talenten in wilt zetten of hoe je geld verdient op een andere manier dan hetgeen je voor gestudeerd hebt of al zolang doet.

Daarom dit schatzoekertje. Stel je voor; jij vaart een jaar mee op een cruiseschip. Een luxe, dure variant waar mensen weken en soms maanden verblijven. Het is een mini maatschappij in wezen. Er zijn matrozen, werklieden, doktoren en koks. Veel mensen werken in de amuzement- of kunstsectoren. En het staat bol van de winkels, kappers, welnessactiviteiten en masseurs.

Jij mag een jaar lang mee in ruil voor 6 uurtjes werk per dag. Wat ga jij doen als je ervan uitgaat dat je in je nieuwe rol groeien mag?

Durf vol te dromen, ga volledig los in het fantasiebeeld. Wat ga je doen? Of wil je het liefst verschillende dingen combineren? In deze opdracht mag het allemaal!

Speelkwartier anders kijken

Speelkwartier oordeeluitstel

Speelkwartier creatief denken

Speelkwartier improviseren

Speelkwartier belevenissen

Speurtocht nieuwsgierigheid

Speurtocht eigenzinnig kijken

Speurtocht inspiratie opdoen

Speurtocht interpretaties

Speurtocht belevingen

Schatzoekers groots dromen

Schatzoekers alledaagse zaken

Schatzoekers eigenheid

Schatzoekers storytelling

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief voor gratis tips, tools en updates!

Trakteer jezelf op waargebeurde verhalen die het leven vieren. Het is net als chocolade. Je wordt er vrolijker en gelukkiger van. En daarmee houdt de vergelijking niet op. Onze nieuwsbrief kan je stressgevoelens verlagen, je leervermogen vergroten en je leven gevoelsmatig verrijken. Blogs geschreven door Xandra, over mededogen, sensitiviteit, anders zijn, toewijding, keuzes, spiritualiteit en non-dualiteit. Grappige, aangrijpende, krachtige en opbeurende verhalen die je inspireren jouw leven te leven, je talenten te volgen en je roeping te ontdekken. Te merken dat niets je meer tegenhoudt omdat jouw dromen vleugels geeft.

Als een ‘box of chocolates’ kunnen de verhalen van Xandra elke keer bij je in de brievenbus bezorgd worden. Zodat je het verhaal kunt proeven en er lekker lang van kunt genieten. Meld je aan!