Vaak weten we wel wie ons grote voorbeeld is. Of van welk liedje we zelfvertrouwen of vlammende energie krijgen. Of wie ooit iets heeft gezegd tegen je wat je tot op heden positief drijft. Maar ‘weten’ is iets anders dan er bewust bij stil staan. Doorvoelen. Erkennen. En ontdekken welke belangrijke boodschap hier wellicht voor je ligt.

In deze schatzoeker dan ook een manier om even naar binnen te keren uit dankbaarheid.

Schrijf de namen van minimaal 5 mensen op die belangrijk voor je zijn. Dat mogen bekenden zijn maar ook beroemdheden, onderzoekers, auteurs, filosofen etc. Het maakt niet uit wie het is (of zelfs ‘wat’ het is!) als het maar iets bijzonders voor je betekent.

Schrijf daarna per persoon op waar je ze het meest dankbaar voor bent. Laatste stap voor dit onderdeel is om op een creatieve, originele en bijzonder persoonlijke manier jouw dankbaarheid te uiten naar betreffende personen. Maak er echt iets moois van. Een gedicht, een brief, een tekening, zolang jij jouw hart en ziel erin legt is het goed. 

Natuurlijk hoef je dit niet met deze persoon te delen, maar het mag wel 😉 

 

Speelkwartier anders kijken

Speelkwartier oordeeluitstel

Speelkwartier creatief denken

Speelkwartier improviseren

Speelkwartier belevenissen

Speurtocht nieuwsgierigheid

Speurtocht eigenzinnig kijken

Speurtocht inspiratie opdoen

Speurtocht interpretaties

Speurtocht belevingen

Schatzoekers groots dromen

Schatzoekers alledaagse zaken

Schatzoekers eigenheid

Schatzoekers storytelling

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief voor gratis tips, tools en updates!

Trakteer jezelf op waargebeurde verhalen die het leven vieren. Het is net als chocolade. Je wordt er vrolijker en gelukkiger van. En daarmee houdt de vergelijking niet op. Onze nieuwsbrief kan je stressgevoelens verlagen, je leervermogen vergroten en je leven gevoelsmatig verrijken. Blogs geschreven door Xandra, over mededogen, sensitiviteit, anders zijn, toewijding, keuzes, spiritualiteit en non-dualiteit. Grappige, aangrijpende, krachtige en opbeurende verhalen die je inspireren jouw leven te leven, je talenten te volgen en je roeping te ontdekken. Te merken dat niets je meer tegenhoudt omdat jouw dromen vleugels geeft.

Als een ‘box of chocolates’ kunnen de verhalen van Xandra elke keer bij je in de brievenbus bezorgd worden. Zodat je het verhaal kunt proeven en er lekker lang van kunt genieten. Meld je aan!