Herken je dat? Dat je op vakantie altijd blauwere luchten ziet? De suikerzakjes kleurrijker zijn? Het brood lekkerder smaakt? Heel veel van onze aandacht is tijdens het normale leven niet zo intens als op vakantie en zo gaat er heel veel aan je voorbij.

Daarom dit speelkwartiertje om eens zorgvuldig te observeren. Zorg hierbij goed voor jezelf. Kopje koffie, thee, of iets anders. Kladblokje, blaadje of boekje met een pen of een potlood. Een fijn plekje om te zitten, liggen of staan. En een simpel voorwerp dat je heel goed kent.

Meer heb je niet nodig, zolang je maar de mogelijkheid hebt om een twaalftal kleine vierkantjes te tekenen op één blad papier.

Neem dan jouw willekeurig voorwerp (de drinkfles van sporten, je autosleutel of telefoon) en teken 12 keer een ander detail van dit voorwerp in een vierkantje. Of teken het voorwerp vanuit een ander perspectief.

Speelkwartier anders kijken

Speelkwartier oordeeluitstel

Speelkwartier creatief denken

Speelkwartier improviseren

Speelkwartier belevenissen

Speurtocht nieuwsgierigheid

Speurtocht eigenzinnig kijken

Speurtocht inspiratie opdoen

Speurtocht interpretaties

Speurtocht belevingen

Schatzoekers groots dromen

Schatzoekers alledaagse zaken

Schatzoekers eigenheid

Schatzoekers storytelling

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief voor gratis tips, tools en updates!

Trakteer jezelf op waargebeurde verhalen die het leven vieren. Het is net als chocolade. Je wordt er vrolijker en gelukkiger van. En daarmee houdt de vergelijking niet op. Onze nieuwsbrief kan je stressgevoelens verlagen, je leervermogen vergroten en je leven gevoelsmatig verrijken. Blogs geschreven door Xandra, over mededogen, sensitiviteit, anders zijn, toewijding, keuzes, spiritualiteit en non-dualiteit. Grappige, aangrijpende, krachtige en opbeurende verhalen die je inspireren jouw leven te leven, je talenten te volgen en je roeping te ontdekken. Te merken dat niets je meer tegenhoudt omdat jouw dromen vleugels geeft.

Als een ‘box of chocolates’ kunnen de verhalen van Xandra elke keer bij je in de brievenbus bezorgd worden. Zodat je het verhaal kunt proeven en er lekker lang van kunt genieten. Meld je aan!