Kies zes spullen in de ruimte en verzin bij elk voorwerp redenen waarom deze niet bij de verzameling hoort.

Muis, Beeldscherm, Toetsenbord, drumstel, Appel, Etui: een appel omdat deze als enige gegeten kan worden, een beeldscherm omdat het als enige licht geeft, een etui omdat deze enkel nut heeft wanneer er iets anders in gaat, de muis omdat het een woord is met meerdere betekenissen en ook nog eens de enige met maar één lettergreep, het drumstel omdat deze geluid maakt en het toetsenbord omdat het ’t enige woord is in de tweede helft van het alfabet.

Voor álles is er wel een reden waarom het er al dan wel of niet bijpast. Durf jij wat verder te redeneren dan de standaard werkelijkheid?

Speelkwartier anders kijken

Speelkwartier oordeeluitstel

Speelkwartier creatief denken

Speelkwartier improviseren

Speelkwartier belevenissen

Speurtocht nieuwsgierigheid

Speurtocht eigenzinnig kijken

Speurtocht inspiratie opdoen

Speurtocht interpretaties

Speurtocht belevingen

Schatzoekers groots dromen

Schatzoekers alledaagse zaken

Schatzoekers eigenheid

Schatzoekers storytelling

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief voor gratis tips, tools en updates!

Trakteer jezelf op waargebeurde verhalen die het leven vieren. Het is net als chocolade. Je wordt er vrolijker en gelukkiger van. En daarmee houdt de vergelijking niet op. Onze nieuwsbrief kan je stressgevoelens verlagen, je leervermogen vergroten en je leven gevoelsmatig verrijken. Blogs geschreven door Xandra, over mededogen, sensitiviteit, anders zijn, toewijding, keuzes, spiritualiteit en non-dualiteit. Grappige, aangrijpende, krachtige en opbeurende verhalen die je inspireren jouw leven te leven, je talenten te volgen en je roeping te ontdekken. Te merken dat niets je meer tegenhoudt omdat jouw dromen vleugels geeft.

Als een ‘box of chocolates’ kunnen de verhalen van Xandra elke keer bij je in de brievenbus bezorgd worden. Zodat je het verhaal kunt proeven en er lekker lang van kunt genieten. Meld je aan!