Out-of-the-box denken klinkt zo makkelijk, maar de eerste keer dat ik een vork in handen kreeg met de vraag ‘wat kan dit ook zijn?’ kon mijn hoofd enkel andere -reeds bestaande- voorwerpen verzinnen. Ik mimede een microfoon, een mini-riek en zelfs een kam, maar met geen mogelijkheid kwam ik tot meer unieke ingevingen zoals een windsnijder of een tapijtbeluchter.

Dit is jouw uitdaging! Kijk bij keukengerei waar het nog meer voor kan dienen en verzin een toffe naam, bv een knoflookpers = een muizendouche.

Leef je uit!

  Speelkwartier anders kijken

  Speelkwartier oordeeluitstel

  Speelkwartier creatief denken

  Speelkwartier improviseren

  Speelkwartier belevenissen

  Speurtocht nieuwsgierigheid

  Speurtocht eigenzinnig kijken

  Speurtocht inspiratie opdoen

  Speurtocht interpretaties

  Speurtocht belevingen

  Schatzoekers groots dromen

  Schatzoekers alledaagse zaken

  Schatzoekers eigenheid

  Schatzoekers storytelling

  Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief voor gratis tips, tools en updates!

  Trakteer jezelf op waargebeurde verhalen die het leven vieren. Het is net als chocolade. Je wordt er vrolijker en gelukkiger van. En daarmee houdt de vergelijking niet op. Onze nieuwsbrief kan je stressgevoelens verlagen, je leervermogen vergroten en je leven gevoelsmatig verrijken. Blogs geschreven door Xandra, over mededogen, sensitiviteit, anders zijn, toewijding, keuzes, spiritualiteit en non-dualiteit. Grappige, aangrijpende, krachtige en opbeurende verhalen die je inspireren jouw leven te leven, je talenten te volgen en je roeping te ontdekken. Te merken dat niets je meer tegenhoudt omdat jouw dromen vleugels geeft.

  Als een ‘box of chocolates’ kunnen de verhalen van Xandra elke keer bij je in de brievenbus bezorgd worden. Zodat je het verhaal kunt proeven en er lekker lang van kunt genieten. Meld je aan!