Eerder gingen we op zoek naar gezichten (en aliens) waarbij je wellicht ontdekt hebt dat het voor het menselijke brein vrij makkelijk is om overal een oogopslag of een glimlach in te herkennen. Vandaag ga je hier gebruik van maken en een ‘onverwachte speurtocht’ uitzetten voor anderen.

Met welke spullen kun jij namelijk een glimlach laten ontstaan? Hoe kun je spullen net zó neerzetten dat de illusie ontstaat van een smile? Ik denk dat je toekomstige jij, een huisgenoot, collega of onbekende zomaar eens erg blij kan worden van jouw creatie! Gebruik wat je tegenkomt, dus durf gerust stil te gaan staan en de mogelijkheid ’tot je te laten komen’ zonder dat je het forceert of ernaar op zoek gaat. Klein is fijn, zeker wanneer het gaat om onverwachte smilies =)

Speelkwartier anders kijken

Speelkwartier oordeeluitstel

Speelkwartier creatief denken

Speelkwartier improviseren

Speelkwartier belevenissen

Speurtocht nieuwsgierigheid

Speurtocht eigenzinnig kijken

Speurtocht inspiratie opdoen

Speurtocht interpretaties

Speurtocht belevingen

Schatzoekers groots dromen

Schatzoekers alledaagse zaken

Schatzoekers eigenheid

Schatzoekers storytelling

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief voor gratis tips, tools en updates!

Trakteer jezelf op waargebeurde verhalen die het leven vieren. Het is net als chocolade. Je wordt er vrolijker en gelukkiger van. En daarmee houdt de vergelijking niet op. Onze nieuwsbrief kan je stressgevoelens verlagen, je leervermogen vergroten en je leven gevoelsmatig verrijken. Blogs geschreven door Xandra, over mededogen, sensitiviteit, anders zijn, toewijding, keuzes, spiritualiteit en non-dualiteit. Grappige, aangrijpende, krachtige en opbeurende verhalen die je inspireren jouw leven te leven, je talenten te volgen en je roeping te ontdekken. Te merken dat niets je meer tegenhoudt omdat jouw dromen vleugels geeft.

Als een ‘box of chocolates’ kunnen de verhalen van Xandra elke keer bij je in de brievenbus bezorgd worden. Zodat je het verhaal kunt proeven en er lekker lang van kunt genieten. Meld je aan!