Groundhog Day is een Amerikaanse filmkomedie uit 1993. De film gaat over een chagrijnige weerman die met veel tegenzin in een klein plaatsje een reportage moet maken en daar vervolgens elke morgen op diezelfde dag opnieuw wakker wordt.

Ik kan me voorstellen dat jij liever niet de rest van je leven reprotages maakt over de bosmarmot die uit zijn winterslaap ontwaakt en zo het einde van de winter voorspelt.

Maar stel nu dat jij één dag mag ontwerpen die alles in zich heeft wat zo fantastisch is dat je nooit meer iets anders wilt? Hoe zou deze dag voor je zijn? Wie zijn er bij je? Waar bevindt je je?

Denk goed na over wat je kiest. Welk talent wil jij de rest van je leven laten groeien? Over welk onderwerp raak je niet uitgepraat? Is er een biblotheek in de buurt? Een festival terrein? Een bos- of bergachtige omgeving voor lange wandelingen de rest van je leven?

Hoe ziet jouw eeuwig-herhalende-dag eruit?

Speelkwartier anders kijken

Speelkwartier oordeeluitstel

Speelkwartier creatief denken

Speelkwartier improviseren

Speelkwartier belevenissen

Speurtocht nieuwsgierigheid

Speurtocht eigenzinnig kijken

Speurtocht inspiratie opdoen

Speurtocht interpretaties

Speurtocht belevingen

Schatzoekers groots dromen

Schatzoekers alledaagse zaken

Schatzoekers eigenheid

Schatzoekers storytelling

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief voor gratis tips, tools en updates!

Trakteer jezelf op waargebeurde verhalen die het leven vieren. Het is net als chocolade. Je wordt er vrolijker en gelukkiger van. En daarmee houdt de vergelijking niet op. Onze nieuwsbrief kan je stressgevoelens verlagen, je leervermogen vergroten en je leven gevoelsmatig verrijken. Blogs geschreven door Xandra, over mededogen, sensitiviteit, anders zijn, toewijding, keuzes, spiritualiteit en non-dualiteit. Grappige, aangrijpende, krachtige en opbeurende verhalen die je inspireren jouw leven te leven, je talenten te volgen en je roeping te ontdekken. Te merken dat niets je meer tegenhoudt omdat jouw dromen vleugels geeft.

Als een ‘box of chocolates’ kunnen de verhalen van Xandra elke keer bij je in de brievenbus bezorgd worden. Zodat je het verhaal kunt proeven en er lekker lang van kunt genieten. Meld je aan!