Het speurtochtje voor vandaag is heel simpel. Ga op zoek naar kleuren. Dé ideale afleider in drukke wachtruimtes of eindeloze zitfeestjes en dus blijkbaar een prima manier om heel snel ‘uit je hoofd te gaan’.

Neem een kleur in gedachten waarvan je denkt dat deze niet zoveel voorkomt. Paars of blauw in het bos bijvoorbeeld. Of geel wanneer je ‘savonds op straat wandelt. Pimpelpaars, saffierblauw of oudroze in de etalages van een winkelstraat. Kies je kleur en laat je verrassen.

Om je vervolgens ook af te vragen… als je rood koos en dat heel veel ontdekte… hoeveel geel zag je dan niet?

Wil je deze opdracht speels uitvoeren? Maak er dan een speelkwartiertje van: maak een regenboog aan kleuren met spullen in je huis of probeer binnen 1 minuten minimaal 10 spulletjes te verzamelen in een specifieke kleur (waarvan je denkt dat je deze niet in huis hebt).

Speelkwartier anders kijken

Speelkwartier oordeeluitstel

Speelkwartier creatief denken

Speelkwartier improviseren

Speelkwartier belevenissen

Speurtocht nieuwsgierigheid

Speurtocht eigenzinnig kijken

Speurtocht inspiratie opdoen

Speurtocht interpretaties

Speurtocht belevingen

Schatzoekers groots dromen

Schatzoekers alledaagse zaken

Schatzoekers eigenheid

Schatzoekers storytelling

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief voor gratis tips, tools en updates!

Trakteer jezelf op waargebeurde verhalen die het leven vieren. Het is net als chocolade. Je wordt er vrolijker en gelukkiger van. En daarmee houdt de vergelijking niet op. Onze nieuwsbrief kan je stressgevoelens verlagen, je leervermogen vergroten en je leven gevoelsmatig verrijken. Blogs geschreven door Xandra, over mededogen, sensitiviteit, anders zijn, toewijding, keuzes, spiritualiteit en non-dualiteit. Grappige, aangrijpende, krachtige en opbeurende verhalen die je inspireren jouw leven te leven, je talenten te volgen en je roeping te ontdekken. Te merken dat niets je meer tegenhoudt omdat jouw dromen vleugels geeft.

Als een ‘box of chocolates’ kunnen de verhalen van Xandra elke keer bij je in de brievenbus bezorgd worden. Zodat je het verhaal kunt proeven en er lekker lang van kunt genieten. Meld je aan!