Wanneer heb jij voor het laatste lang naar de lucht gekeken? Anders dan om je af te vragen welk weer het wordt ? Hele scènes aan ons geestesoog voorbij laten komen terwijl je met een strootje in je mond op het grasveld ligt lijkt toch vaak meer iets uit je kindertijd dan dagelijkse realiteit.

Toch gun ik het je vandaag om er even tijd voor te maken. Om een minuut of wat je gezicht naar de hemel te heffen en je af te vragen wat je ziet.

Sterker nog: welke boodschap de hemel daarbij voor je in petto heeft. Want zoals met alles in het leven geven we de betekenis zelf en dus is ‘staren naar de wolken’ een prima manier om jezelf goede raad te geven.

Dus vraag gerust of het vandaag tijd is voor noeste arbeid. Of je die ene opleiding wel zal gaan doen. Of je moediger mag worden. Of luchtiger misschien. Ben benieuwd naar wat de wolken je zeggen. Welke diepere wijsheid je krijgt.

Want anders dan met theebladeren lezen is het hier niet de toekomst maar je onderbewuste wat spreekt. Luisteren naar het fluisteren van je ziel, dat is wat je in deze speurtocht mag doen. In de boodschappen die de lucht je geeft. Ik ben heel erg benieuwd wat deze jou te zeggen heeft!

Speelkwartier anders kijken

Speelkwartier oordeeluitstel

Speelkwartier creatief denken

Speelkwartier improviseren

Speelkwartier belevenissen

Speurtocht nieuwsgierigheid

Speurtocht eigenzinnig kijken

Speurtocht inspiratie opdoen

Speurtocht interpretaties

Speurtocht belevingen

Schatzoekers groots dromen

Schatzoekers alledaagse zaken

Schatzoekers eigenheid

Schatzoekers storytelling

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief voor gratis tips, tools en updates!

Trakteer jezelf op waargebeurde verhalen die het leven vieren. Het is net als chocolade. Je wordt er vrolijker en gelukkiger van. En daarmee houdt de vergelijking niet op. Onze nieuwsbrief kan je stressgevoelens verlagen, je leervermogen vergroten en je leven gevoelsmatig verrijken. Blogs geschreven door Xandra, over mededogen, sensitiviteit, anders zijn, toewijding, keuzes, spiritualiteit en non-dualiteit. Grappige, aangrijpende, krachtige en opbeurende verhalen die je inspireren jouw leven te leven, je talenten te volgen en je roeping te ontdekken. Te merken dat niets je meer tegenhoudt omdat jouw dromen vleugels geeft.

Als een ‘box of chocolates’ kunnen de verhalen van Xandra elke keer bij je in de brievenbus bezorgd worden. Zodat je het verhaal kunt proeven en er lekker lang van kunt genieten. Meld je aan!