Zie het voor je; zonder handen breng je een koekje naar je mond. Mag dat fout gaan? Ja zeker! Lachen maakt het alleen maar leuker.

Dit speelkwartiertje kunt je alleen doen, maar met z’n tweeën, met je hele team of gezin wordt het alleen nog maar leuker.

Om te starten grijp je een rol Oreo-koekjes of een soort gelijk modelletje.

Ga ergens ontspannen zitten en leg het koekje in het midden van je voorhoofd. Ja, je kijkt nu dus even omhoog naar de sterren.

Klaar voor de start? AF!!!

Degene die als eerste het koekje in zijn mond heeft weten te krijgen, zonder het verder met een ledemaat of iets anders aan te raken, heeft gewonnen!

Speelkwartier anders kijken

Speelkwartier oordeeluitstel

Speelkwartier creatief denken

Speelkwartier improviseren

Speelkwartier belevenissen

Speurtocht nieuwsgierigheid

Speurtocht eigenzinnig kijken

Speurtocht inspiratie opdoen

Speurtocht interpretaties

Speurtocht belevingen

Schatzoekers groots dromen

Schatzoekers alledaagse zaken

Schatzoekers eigenheid

Schatzoekers storytelling

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief voor gratis tips, tools en updates!

Trakteer jezelf op waargebeurde verhalen die het leven vieren. Het is net als chocolade. Je wordt er vrolijker en gelukkiger van. En daarmee houdt de vergelijking niet op. Onze nieuwsbrief kan je stressgevoelens verlagen, je leervermogen vergroten en je leven gevoelsmatig verrijken. Blogs geschreven door Xandra, over mededogen, sensitiviteit, anders zijn, toewijding, keuzes, spiritualiteit en non-dualiteit. Grappige, aangrijpende, krachtige en opbeurende verhalen die je inspireren jouw leven te leven, je talenten te volgen en je roeping te ontdekken. Te merken dat niets je meer tegenhoudt omdat jouw dromen vleugels geeft.

Als een ‘box of chocolates’ kunnen de verhalen van Xandra elke keer bij je in de brievenbus bezorgd worden. Zodat je het verhaal kunt proeven en er lekker lang van kunt genieten. Meld je aan!