Een CV is toch een beetje een standaard praatplaatje. Een optelsom van op-waarde-te-schatten opleidingen en werkervaringen. Een ultieme gelegenheid om jezelf erg serieus te nemen als je niet oppast. En dus dé uitnodiging om eens lekker los te gaan. Een talent te nemen en dat zo te beschrijven dat het prima op je CV zóú passen. En wie weet… als jij losgaat met dit voorbeeld kom je wel tot zo’n mooi alledaags taakje dat je bemerkt dat het ’t ultieme voorbeeld is in je cv (of brief). Want hoe nu beter dan een talent weergeven dan op een manier dat je er graag meer van doet omdat je er zo’n lol in hebt?

Lees deze blog ter inspiratie. Ik ben erg benieuwd wat jij ervan ‘maakt’.

Speelkwartier anders kijken

Speelkwartier oordeeluitstel

Speelkwartier creatief denken

Speelkwartier improviseren

Speelkwartier belevenissen

Speurtocht nieuwsgierigheid

Speurtocht eigenzinnig kijken

Speurtocht inspiratie opdoen

Speurtocht interpretaties

Speurtocht belevingen

Schatzoekers groots dromen

Schatzoekers alledaagse zaken

Schatzoekers eigenheid

Schatzoekers storytelling

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief voor gratis tips, tools en updates!

Trakteer jezelf op waargebeurde verhalen die het leven vieren. Het is net als chocolade. Je wordt er vrolijker en gelukkiger van. En daarmee houdt de vergelijking niet op. Onze nieuwsbrief kan je stressgevoelens verlagen, je leervermogen vergroten en je leven gevoelsmatig verrijken. Blogs geschreven door Xandra, over mededogen, sensitiviteit, anders zijn, toewijding, keuzes, spiritualiteit en non-dualiteit. Grappige, aangrijpende, krachtige en opbeurende verhalen die je inspireren jouw leven te leven, je talenten te volgen en je roeping te ontdekken. Te merken dat niets je meer tegenhoudt omdat jouw dromen vleugels geeft.

Als een ‘box of chocolates’ kunnen de verhalen van Xandra elke keer bij je in de brievenbus bezorgd worden. Zodat je het verhaal kunt proeven en er lekker lang van kunt genieten. Meld je aan!