In een eerdere speurtocht keek je naar vormen – vierkantjes, driehoeken en rondjes –  en heb je wellicht ontdekt dat deze overal om je heen zijn. De opdracht in deze speurtocht is daarmee een stap verder te gaan.

Waar zie jij herhalingen van vormen of patronen? In behang en kledingstoffen zijn deze natuurlijk veel voorkomend, maar zie jij ze ook op onbekende plekken? In een rij bomen wellicht? Een wolkendek? In schaduwen? In de manier waarop het eten op je bord ligt? Laat je nieuwsgierigheid de vrije loop vandaag. Ik ben heel erg benieuwd wat jij tegenkomt!

 

Speelkwartier anders kijken

Speelkwartier oordeeluitstel

Speelkwartier creatief denken

Speelkwartier improviseren

Speelkwartier belevenissen

Speurtocht nieuwsgierigheid

Speurtocht eigenzinnig kijken

Speurtocht inspiratie opdoen

Speurtocht interpretaties

Speurtocht belevingen

Schatzoekers groots dromen

Schatzoekers alledaagse zaken

Schatzoekers eigenheid

Schatzoekers storytelling

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief voor gratis tips, tools en updates!

Trakteer jezelf op waargebeurde verhalen die het leven vieren. Het is net als chocolade. Je wordt er vrolijker en gelukkiger van. En daarmee houdt de vergelijking niet op. Onze nieuwsbrief kan je stressgevoelens verlagen, je leervermogen vergroten en je leven gevoelsmatig verrijken. Blogs geschreven door Xandra, over mededogen, sensitiviteit, anders zijn, toewijding, keuzes, spiritualiteit en non-dualiteit. Grappige, aangrijpende, krachtige en opbeurende verhalen die je inspireren jouw leven te leven, je talenten te volgen en je roeping te ontdekken. Te merken dat niets je meer tegenhoudt omdat jouw dromen vleugels geeft.

Als een ‘box of chocolates’ kunnen de verhalen van Xandra elke keer bij je in de brievenbus bezorgd worden. Zodat je het verhaal kunt proeven en er lekker lang van kunt genieten. Meld je aan!