Om relaxed, flexibel en oordeel-uitstellend in het leven te staan is het belangrijk om alles te omarmen. Daarvoor is deze opdracht. Eentje met scheldwoorden die je zo lollig, onmogelijk, ongepast of grof mag maken als je zelf wilt.

Vooral combinaties van bijvoeglijk naamwoord en zelfstandig naamwoord werken goed. Maar voel je ook vrij om een scheldwoord te gebruiken die je graag eens op een andere manier wilt zien.

Wanneer je een woord / de woorden hebt gekozen ga je het uitwerken via handlettering. Dit is het decoratief versieren van de woorden, zodat ze geschikt zouden zijn om af te drukken op een wenskaart, poster of notitieblokje.

Ga lekker aan de slag met deze creatieve techniek door de letters kunstig te tekenen en als je wilt deze op speelse wijze in te kleuren. Alles wat jou bevalt, is toegestaan!

 

Speelkwartier anders kijken

Speelkwartier oordeeluitstel

Speelkwartier creatief denken

Speelkwartier improviseren

Speelkwartier belevenissen

Speurtocht nieuwsgierigheid

Speurtocht eigenzinnig kijken

Speurtocht inspiratie opdoen

Speurtocht interpretaties

Speurtocht belevingen

Schatzoekers groots dromen

Schatzoekers alledaagse zaken

Schatzoekers eigenheid

Schatzoekers storytelling

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief voor gratis tips, tools en updates!

Trakteer jezelf op waargebeurde verhalen die het leven vieren. Het is net als chocolade. Je wordt er vrolijker en gelukkiger van. En daarmee houdt de vergelijking niet op. Onze nieuwsbrief kan je stressgevoelens verlagen, je leervermogen vergroten en je leven gevoelsmatig verrijken. Blogs geschreven door Xandra, over mededogen, sensitiviteit, anders zijn, toewijding, keuzes, spiritualiteit en non-dualiteit. Grappige, aangrijpende, krachtige en opbeurende verhalen die je inspireren jouw leven te leven, je talenten te volgen en je roeping te ontdekken. Te merken dat niets je meer tegenhoudt omdat jouw dromen vleugels geeft.

Als een ‘box of chocolates’ kunnen de verhalen van Xandra elke keer bij je in de brievenbus bezorgd worden. Zodat je het verhaal kunt proeven en er lekker lang van kunt genieten. Meld je aan!