Het leven is een aaneenschakeling van een oneindige hoeveelheids NU’s. En toch, als je om je heen kijkt lijkt het alsof niets wat nu is ook nu gecreert is, alsof alles er al lange tijd bestond. In deze speurtocht ga je in eerste instantie dan ook op zoek naar alles wat uit het nabije of (zeer verre) verleden afkomstig is. Een boek in je kast is wellicht pas 7 jaar oud, maar kan je herinneren aan de bijbel met verhalen die duizenden jaren terug dateren. Is dit ‘nu’ in exact dezelfde staat? Of veranderen er dingen over de jaren. Kijk eens rond naar je tv, je telefoon, je portemonne (wanneer droegen mensen die voor het eerst met zich mee?), je koelkast of fruitschaal. Waar doet het je aan denken, waar herinnerd het je aan?

En dan.. probeer je met ogen te kijken alsof er ook zaken uit de toekomst aanwezig kunnen zijn. Wat zal er over 100 jaar nog hetzelfde zijn? Wat is zijn tijd ver vooruit?

Om je tot slot af te vragen… wat kenmerkt nu eigenlijk het heden, de toekomst en het verleden? Wat leer je hieruit?

 

Speelkwartier anders kijken

Speelkwartier oordeeluitstel

Speelkwartier creatief denken

Speelkwartier improviseren

Speelkwartier belevenissen

Speurtocht nieuwsgierigheid

Speurtocht eigenzinnig kijken

Speurtocht inspiratie opdoen

Speurtocht interpretaties

Speurtocht belevingen

Schatzoekers groots dromen

Schatzoekers alledaagse zaken

Schatzoekers eigenheid

Schatzoekers storytelling

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief voor gratis tips, tools en updates!

Trakteer jezelf op waargebeurde verhalen die het leven vieren. Het is net als chocolade. Je wordt er vrolijker en gelukkiger van. En daarmee houdt de vergelijking niet op. Onze nieuwsbrief kan je stressgevoelens verlagen, je leervermogen vergroten en je leven gevoelsmatig verrijken. Blogs geschreven door Xandra, over mededogen, sensitiviteit, anders zijn, toewijding, keuzes, spiritualiteit en non-dualiteit. Grappige, aangrijpende, krachtige en opbeurende verhalen die je inspireren jouw leven te leven, je talenten te volgen en je roeping te ontdekken. Te merken dat niets je meer tegenhoudt omdat jouw dromen vleugels geeft.

Als een ‘box of chocolates’ kunnen de verhalen van Xandra elke keer bij je in de brievenbus bezorgd worden. Zodat je het verhaal kunt proeven en er lekker lang van kunt genieten. Meld je aan!