Alles wat jij kunt zien komt mogelijk ergens anders vandaan. De illusie van het leven laat het lijken alsof het echter de normaalste zaak van de wereld is dat het zomaar bij jou in je omgeving terecht is gekomen. Maar net zoals de magie van de zon en de sterren zo magisch is de mandarijn in je fruitschaal, de bloemen in je vaas. Waar waren ze eerder, wie heeft het gemaakt, gezaaid, bedacht? Hoeveel liefde werd erin gestopt voordat het bij jou terecht kwam? En waar zie je mogelijk nog invloeden van andere culturen terugkomen in de voorwerpen die je ziet.

Een speurtocht naar uitheemse liefde dus. Om eventjes stil te staan bij dat wat je voor normaal aanneemt dat helemaal niet hoeft te zijn. Waar kun jij dankbaar voor zijn?

Speelkwartier anders kijken

Speelkwartier oordeeluitstel

Speelkwartier creatief denken

Speelkwartier improviseren

Speelkwartier belevenissen

Speurtocht nieuwsgierigheid

Speurtocht eigenzinnig kijken

Speurtocht inspiratie opdoen

Speurtocht interpretaties

Speurtocht belevingen

Schatzoekers groots dromen

Schatzoekers alledaagse zaken

Schatzoekers eigenheid

Schatzoekers storytelling

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief voor gratis tips, tools en updates!

Trakteer jezelf op waargebeurde verhalen die het leven vieren. Het is net als chocolade. Je wordt er vrolijker en gelukkiger van. En daarmee houdt de vergelijking niet op. Onze nieuwsbrief kan je stressgevoelens verlagen, je leervermogen vergroten en je leven gevoelsmatig verrijken. Blogs geschreven door Xandra, over mededogen, sensitiviteit, anders zijn, toewijding, keuzes, spiritualiteit en non-dualiteit. Grappige, aangrijpende, krachtige en opbeurende verhalen die je inspireren jouw leven te leven, je talenten te volgen en je roeping te ontdekken. Te merken dat niets je meer tegenhoudt omdat jouw dromen vleugels geeft.

Als een ‘box of chocolates’ kunnen de verhalen van Xandra elke keer bij je in de brievenbus bezorgd worden. Zodat je het verhaal kunt proeven en er lekker lang van kunt genieten. Meld je aan!