In deze speurtocht wil ik je vragen om je onder te dompelen in het bekende, maar dan met een filosofische blik. Want als jij kijkt naar een waterstraaltje, welke vragen zou je dan kunnen stellen aan het water over cohesie, onafhankelijkheid en verbondenheid? Kan een grassprietje dromen? Heeft het uberhaupt talent? En wat zegt dit eigenlijk dan? Als iemand zegt ‘dat diens hoofd vol zit’ kun je het dan werkelijk zien aan de buitenkant? Heeft een hoofd ook wel eens zonder gedachten gezeten? Kan een koe nadenken? Vind een dier zichzelf mooi? Kan het zich vervelen? Wat is verveling eigenlijk wanneer ik het vraag aan een pollepel?

Bij deze speurtocht gaat het niet om het krijgen van antwoorden. Het gaat niet om goed of fout. Het gaat erom je geest te activeren, zodat je begrijpt dat er altijd meer vragen zijn dan antwoorden, maar dat je omgeving (als je ervoor open staat) beide geeft.

Ik wens je in deze speurtocht veel verwondering!

Speelkwartier anders kijken

Speelkwartier oordeeluitstel

Speelkwartier creatief denken

Speelkwartier improviseren

Speelkwartier belevenissen

Speurtocht nieuwsgierigheid

Speurtocht eigenzinnig kijken

Speurtocht inspiratie opdoen

Speurtocht interpretaties

Speurtocht belevingen

Schatzoekers groots dromen

Schatzoekers alledaagse zaken

Schatzoekers eigenheid

Schatzoekers storytelling

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief voor gratis tips, tools en updates!

Trakteer jezelf op waargebeurde verhalen die het leven vieren. Het is net als chocolade. Je wordt er vrolijker en gelukkiger van. En daarmee houdt de vergelijking niet op. Onze nieuwsbrief kan je stressgevoelens verlagen, je leervermogen vergroten en je leven gevoelsmatig verrijken. Blogs geschreven door Xandra, over mededogen, sensitiviteit, anders zijn, toewijding, keuzes, spiritualiteit en non-dualiteit. Grappige, aangrijpende, krachtige en opbeurende verhalen die je inspireren jouw leven te leven, je talenten te volgen en je roeping te ontdekken. Te merken dat niets je meer tegenhoudt omdat jouw dromen vleugels geeft.

Als een ‘box of chocolates’ kunnen de verhalen van Xandra elke keer bij je in de brievenbus bezorgd worden. Zodat je het verhaal kunt proeven en er lekker lang van kunt genieten. Meld je aan!