In het leven zijn we als het ware geprogrammeerd om op te merken wat we niet leuk vinden. Alsof ons brein ons helpt om iets aan onze oude overtuigingen of conditioneringen te doen.

De speurtocht van vandaag nodigt je uit om waar je ook bent te kijken naar dingen die je leuk danwel niet leuk vindt en net zolang te kijken totdat je mening wijzigt. Net zolang hetgeen je kijkt ‘neutraal’ is en je merkt dat jij degene bent die betekenis verleent. Daarmee heb je goud in handen want zo kun je heel duidelijk je kompas gebruiken om te navigeren naar een toekomst die voor jou goed voelt.

Om je een idee te geven van deze opdracht; hier een blog die ik schreef over het moment dat ik dit voor het eerst heb ervaren.

Veel plezier gewenst!

Speelkwartier anders kijken

Speelkwartier oordeeluitstel

Speelkwartier creatief denken

Speelkwartier improviseren

Speelkwartier belevenissen

Speurtocht nieuwsgierigheid

Speurtocht eigenzinnig kijken

Speurtocht inspiratie opdoen

Speurtocht interpretaties

Speurtocht belevingen

Schatzoekers groots dromen

Schatzoekers alledaagse zaken

Schatzoekers eigenheid

Schatzoekers storytelling

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief voor gratis tips, tools en updates!

Trakteer jezelf op waargebeurde verhalen die het leven vieren. Het is net als chocolade. Je wordt er vrolijker en gelukkiger van. En daarmee houdt de vergelijking niet op. Onze nieuwsbrief kan je stressgevoelens verlagen, je leervermogen vergroten en je leven gevoelsmatig verrijken. Blogs geschreven door Xandra, over mededogen, sensitiviteit, anders zijn, toewijding, keuzes, spiritualiteit en non-dualiteit. Grappige, aangrijpende, krachtige en opbeurende verhalen die je inspireren jouw leven te leven, je talenten te volgen en je roeping te ontdekken. Te merken dat niets je meer tegenhoudt omdat jouw dromen vleugels geeft.

Als een ‘box of chocolates’ kunnen de verhalen van Xandra elke keer bij je in de brievenbus bezorgd worden. Zodat je het verhaal kunt proeven en er lekker lang van kunt genieten. Meld je aan!