Hoewel ik heel veel over persoonlijkheidspsychologie en neurobiologie kan vertellen en uitleggen is nog nooit iemand naar me toegekomen met de vraag; Xandra, ik wil graag mijn leven wat complexer hebben. Kun je me helpen? Nee, wat mensen vragen is hoe ze gemakkelijker kunnen leven, simpelweg gelukkig zijn. Hoe flow te vinden, in overvloed te geloven en zich over te geven aan het leven. Hoe meer schijt te hebben aan alles. Niet zozeer aan anderen (zo netjes zijn ze wel) maar wel aan de weerstand en angst voor hun eigen gevoelens en innerlijke ervaringen.

Dat was ook mijn vraag. Mijn zoektocht. En nadat ik heel wat brokstukjes informatie had gevonden bleek dat eigenlijk alles terugviel op het feit dat we leven, we gedachten hebben en we van dit alles bewust zijn. Deze drie principes geven enkel aan hoe het werkt, niet hoe we ermee een ideaal leven moeten creëren. Ik begreep echter steeds beter dat ze er wel geregeld voor zorgen dat we niet zien dat je onder deze principes eigenlijk helemaal oké bent. Er niets mis met je is. En je eindelijk kunt genieten van meer speelsheid in je leven.

In vijf dagen neem ik je mee door een andere manier van kijken naar het leven. Naar jouw werkelijkheid (zelfs die momenten waarvan je denkt ‘kak!’) Zodat een nieuwe waarheid je leven speelser en vrijer mag maken. Schrijf je hier in voor Spoedcursus Simpel.

* Email Address *Jouw playful pad begint hier!