Inspireren

Verhalen zijn als lichtpuntjes op weg naar de wereld naar morgen.
Hoop maakt het mogelijk dat het geschreven kan worden.
En dankbaarheid? Die is de held in elk verhaal!

Heb je ooit het gevoel gehad dat jouw stem te klein was om gehoord te worden? Als jij vindt dat er iets kan veranderen in het onderwijs, de gezondheidszorg, ons milieu, of de manier waarop we met elkaar omgaan, dan heb jij een verhaal. Misschien heb je zelf ervaren hoe een kleine verandering in de klas het verschil kan maken voor een kind. Of je hebt gezien hoe een luisterend oor in de gezondheidszorg iemands herstel kan versnellen. Misschien heb je wel een simpel, duurzaam idee uitgeprobeerd dat jouw buurt een beetje groener heeft gemaakt, of heb je een manier gevonden om bruggen te bouwen in een verdeelde gemeenschap.

Wat jouw verhaal ook is, het is het waard om gedeeld te worden. Want in jouw verhaal ligt niet alleen hoop besloten, maar ook het potentieel om anderen te inspireren en te motiveren om zelf actie te ondernemen. Jouw ervaring kan net dat lichtpuntje zijn voor iemand anders die zich verloren voelt, die denkt dat hun bijdrage te klein is om te tellen. Jouw verhaal kan laten zien dat elke actie, hoe klein ook, kan leiden tot een golf van verandering. 

Maar waar begin je met je verhaal? Hoe breng je je woorden over? Hoe zorg je ervoor dat jouw boodschap niet alleen gehoord, maar ook gevoeld wordt? Hoe breng je een perspectiefwisseling teweeg bij de luisteraar? In een wereld die dorst naar diepgang en echte connectie, kan jouw verhaal met al zijn nuances, een lichtbundel van hoop worden, een vonk die verandering en actie aanwakkert. Samen kunnen we de wereld laten zien dat verandering mogelijk is, één verhaal tegelijk.

Ik wil laagdrempelig aan de slag

De uitnodiging

Eéndaagse workshop
Voel je ook dat rechtvaardigheid en een beetje vriendelijkheid richting onze planeet gewoon keihard nodig zijn? En heb je soms het idee dat jij de enige bent die dit ziet, terwijl de rest van de wereld de andere kant op kijkt? “De Uitnodiging” is geen gewone workshop, maar geeft je een verfrissende kijk op het leven. Het is voor jou, de dromer, de hoper, de stille strijder die soms denkt: “Ben ik nou gek, of snapt de wereld het gewoon niet?” Lees hier meer.

€ 125,-

Ik zoek een training / workshop

Verhalend inspireren

Workshop van Xandra ism Paul Groos
Ken je dat? Dat de belangrijke informatie die je wil overdragen niet aankomt bij de luisteraars? En heb je ook wel eens een spreker gehoord die met woorden precies de kern en het hart wist te raken en daarmee de luisteraars in beweging bracht? Hoe verhalender je verhaal, des te inspirerender!

Volg de driedaagse training

€395,-

Ik wil mezelf blijven ontwikkelen

Co-work dagen

Data: 25 mrt, 25 april, 23 mei en 28 juni
Om half 10 uur kickstarten we de dag in het Huis van Morgen. Daarna werk je eerst een uur in stilte aan je boek, aanbod of website, gevolgd door een uur van waardevolle feedback van de anderen voor nieuwe perspectieven en ideeën. Na de lunch herhalen we deze succesformule. Kom jij business boosten? Regel je eigen lunch en betaal enkel voor gebruik van de ruimte en koffie / thee. Meedoen? Mail Xandra!

€15,- per dag