Embodiment

In het ritme van de natuur, vind je balans. Ervaar je ruimtelijkheid.
Ademt rust, straal je kracht uit. Echo je innerlijke stilte.
Leef je met volledige aanwezigheid.

In onze turbulente samenleving, waarin mensen voortdurend onderweg zijn en de druk van het dagelijkse leven voelen, lijken velen op zoek te zijn naar een verborge oase – een plek waar de klok langzamer tikt en hun lichaam fit en vitaal voelt, in plaats van moe, stram en gevoelloos?  Maar wat als we je vertellen dat dit geen verre bestemming is, maar eerder een ontdekkingsreis naar je eigen innerlijke wereld. Het is de reis naar zelfbewustzijn en verbinding met je lichaam en geest, een reis die wordt begeleid door de kracht van lichaamsbewustzijn (embodiment), meditatie, improvisatie en eeuwenoude praktijken zoals yoga en tai chi chuan. Deze eeuwenoude vormen van beweging en meditatie nodigen je uit om te vertragen, diep adem te halen en volledig aanwezig te zijn in het moment. Ze leren je om te luisteren naar de subtiele signalen van je lichaam, je geest te kalmeren en vrede te vinden in het hier en nu. Dus laten we samen vertragen, sporten, spelen, ademen en genieten van het huidige moment. Welkom thuis!

Ik wil laagdrempelig aan de slag

Wekelijkse lessen

Drie keer per week bieden we lessen. Kies jouw optie:
* Één les per week voor €35 per maand.
* Verdubbel je welzijn; twee wekelijke lessen à €50 per maand.
* Of ga all-in voor maximale variatie à €60 per maand.

Wil je je liever niet binden aan een vast rooster? Dan hebben we de 5-rittenkaart, verkrijgbaar voor €55,-  Individuele les is mogelijk voor eveneens €55,- per 45 minuten. 

Lu Jong Yoga

Dit is een Tibetaanse bewegingsleer die inwerkt op je energie en fysieke vitaliteit.

Xandra geeft les op
maandag

Yoga Nidra

Dit is een meditatieve yoga waarbij je door de lagen van het zelf wordt begeleid. 

Xandra geeft les op
maandag

QiGong / Chi Kung

Dit is meditatie in beweging, gekenmerkt door rust, eenvoud en regelmaat.

Mark geeft les op
dinsdag

TaiChi chuan

Dit is een Chinese krijgskunst waarin gewerkt wordt met energie beheersing.

Mark geeft les op
dinsdag /donderdag 

Doe ook mee!


Losse les €15,-

Prijs per maand: €35 voor één, €50 voor twee, €60 onbeperkt.

Ik wil een opleiding

Taichi stok opleiding

De komende drie jaar gaat Mark van den Berg stap voor stap zijn opleiding Tai Chi Stok Mastery in de wereld zetten. De opleiding bestaat uit twee basisjaren en een verdiepingsjaar. De basisjaren (genaamd harmonie en eenheid) zijn los van elkaar en in willekeurige volgorde te volgen. Ze zijn wel een voorwaarde om deel te mogen nemen aan het derde jaar, genaamd synergie. Lees hier meer over de opleiding

3x €1600,-

Ik wil me blijven ontwikkelen

taichi kinder opleiding

SUPERTOF NIEUWS! Mark is gevraagd of hij een hoog aangeschreven kinder-taichi opleiding wil overnemen. Deze speciale opleiding is voor wie reeds TaiChi lessen geeft en de wereld van kinderen – hun taal, hun aandacht en hun interacties wil leren kennen. Iets voor jou wellicht? Mocht je interesse hebben in deze bijscholing, laat het dan alvast weten!

prijs nog niet bekend