Creëer of versterk drama… én geniet van het feest in de tent!

Leven in het moment. Niet alles bedenken en plannen maar het simpelweg laten ontstaan. De dag instappen met nieuwsgierigheid en verwondering. Álles mogen voelen en ervaren, van milde paniek tot ‘het niet weten’ en van schaamte tot diep verdriet. Als alles er mag zijn kun je volledig vrij, speels en onbevangen de toekomst in gaan. Niet langer gebonden aan een leven van middelmatigheid, schaarste en angst. Niet langer een leven leiden waarin je doet wat je wordt verteld dat je moet doen, maar leven zoals het leven door jou heen wil leven. Je bent namelijk niet (alleen) lieflijk, vrolijk en beminnend. Je bent heftig. Je bent veel. Je bent liefde. Je bent waarheid. Je bent mislukking. Je bent succes. Je bent de diepe oceaan onder de golven van het leven. Het dansen van de wind, de stroom die altijd voortgaat in de rivier. En je mag het koesteren, elk stukje in jou..

De held zijn in jouw eigen leven, het podium pakken en ontsnappen aan de middelmatigheid. De rauwe waarheid spreken en stoppen jezelf te verontschuldigen voor wie je bent. Leven vol verwondering en een glimlach zo groot dat je mondhoeken je oren ervan raken. Druipend van liefde, verbinding en waarheid, gevuld met kleine succesjes, teleurstellingen en oncharmante lessen. En daar niet langer bang voor zijn!

Trekt dit je aan? Kun jij je eigen coach zijn? Heb je een grote hoeveelheid queeste in je ziel? Wil jij je werk en leven naar een hoger plan trekken? Begrijp je dat één dag je leven niet verandert, maar elke dag het leven gaan bezien als theater dit wel gaat doen dan is dit jouw pad. Ga mee op avontuur in het Theater van het Leven!