Anders zijn, anders voelen. Een thema voor veel mensen die ik spreek. De kans is groot dat dat ook voor jou zo is. niet vreemd, want we zijn allemaal anders dan anderen. Iedereen is gelijk in zijn emoties en de wijze waarop onze menselijke ervaring tot stand komt, en we zijn allemaal anders in onze biologische variëteit. Daarom werken one-size fits all methodieken ook niet. Dat weet je. Dat voel je. Kiezen uit rijtjes voelt ‘plat’ en niet-jij. Een standaard trucje om tot een keuze te komen voelt manipulerend. Dat geeft geen ruimte. Ondersteunt niet het gevoel van vrijheid waar je juist naar opzoek bent.

Maar als jij geen one-size-fits-all versie bent… gaan de normale strategieën en oplossingen dan voor je werken?

Tromgeroffel……………….

Nee, natuurlijk niet! Jij bent geen standaard 12 in een dozijn mens. En dus werken de standaard vragen ook niet voor je. Doorzie je de coaching voordat je het ondergaan hebt, en weet je al wat de uitkomst van je test mag zijn nog voordat je jouw antwoorden op vragen hebt opgeteld.

Het leven kán nu eenmaal niet van buiten naar binnen geleefd worden wanneer je een intens levend creatief wezen bent. Het enige wat voor je werkt is werkelijk gaan weten wie je bent. Hoe jouw kern in elkaar zit. En dáár je keuzes in werk en bedrijf op afstemmen. Daar je strategieën op gaan baseren. Weten waar je van gaat stralen. Weten waar je boos van wordt en wat je zou willen veranderen in de wereld. Kortom: weten wat je te doen hebt. Mag daarnaar gezocht worden op niet-standaard wijze? Creatief? Explorerend? Door te ervaren? Door te doen? Mag je jezelf verrassen door je antwoorden? Ontroerd door dat wat je altijd al was?

Jezelf toestaan jouw leven te leven. Permissie geven anders te zijn en vanuit dat ‘anders’ een unieke bijdrage te leveren aan het geheel. Geloven dat er mensen en organisaties zijn die hierop zitten te wachten. Kiezen voor jóúw leven, voor leven met lef, lol en liefde. Dromen zo waar laten worden dat ze het waar zijn ervoor te gaan. Niet wachten tot iemand je uitnodigt maar er zelf vol voor gaan. Leiderschap tonen.

We zijn voor zoveel meer geboren dan een gemiddeld leven. Ook jij weet donders goed dat voor jou en je klanten de wereld is weggelegd. Een wereld die ze al konden voelen en ervaren nog voordat ze als baby voor de allereerste keer hun ogen opendeden. En dus mag je ánders. Van binnenuit. Met liefde, heel veel liefde, afstemmen op wat je het liefste wilt. Het mag. Het kan. De wereld stroomt over van overvloed. Van mogelijkheden. Je mag ze alleen wel leren zien.

Wat is jouw verlangen? Waar dromen je klanten van? Durf jij hen voor te gaan in grootsheid? Pas wanneer jij op jezelf kunt vertrouwen kunnen zij op jou bouwen. Dan is in jou de combinatie van kracht en kwetsbaarheid. Dan weet je dat in jou het begin en einde van de zoektocht te vinden is. En durf je de reis ook met anderen aan te gaan. In evenwicht tussen dienstbaarheid en impact. Gun de wereld goud!

—————————

In Magie in je Begeleiding leer je de technieken om te leren vertrouwen op wat je te doen hebt hier. Leer je hoe je je missie kunt leven. Niet denkend vanuit banen of kansen, maar vanuit doen en ontdekken. Vanuit het principe dat je het je ziel gunt om hierin te groeien, te ontwikkelen. Zodat je bij kunt dragen met je fantastische werk. Meer impact kunt maken. Voorbij angsten. Vertrouwend op intuïtie. Zichtbaar durft te zijn. We zijn allemaal anders, niemand is gelijk. Hou jij niet van standaard lijstjes en methodes? Heb jij het ‘Lef om te Stralen’? En gun je het jouw klanten ook? Schrijf je in voor de volgende opleiding!